Deletedmom414 Kızlar bu tarz elektrikli beşik kullananlar var mı? Sallaması nasıl acaba 12 kiloya kadar yazıyor kullanışlı olur mu böyle bişey alsam? Yada öneriniz varmı elektrikli beşik kullanıp memnun kalanlar?
Gizemta Deletedmom414 ben de kraftın vardı uzaktan kumandalı durduğu zaman yataktan düpmeye basıyordum devam 😃 çok çok memnundum ama 6 aylık olduktan sonra kullanamadık çünkü çok hareketlenmişti ve korktum düşecek diye onun dışında cidden beni çok çok rahatlatmıştı 2 aylığa yakındı aldığımızda keşke hamileyken alsaymışım demiştim
Deletedmom54 Deletedmom414 biz bundan değilde doğduğunda serina almıştık asla sevmedi.geçen ay hamak beşik aldım trendyoldan onda uyuyor.buda güzelmiş eğer sallanarak uyumayı sevıyorsa işinize yarar diye düşünüyorum
Gulgugul Deletedmom414 bundan değil de otomatik beşik sallama aleti kullandım. Hemen hemen her besige uyduğu için kilo sıkıntısı olmadi. Hem bunlara göre çok çok daha ucuz.
Ada_Deniz Deletedmom414 kesinlikle kullanışlı olur canım sallanan al ve alıştır derim elektrikli mi olur normal mi bilmem biz başta almadık sonradan aldım sevemedi 1,5 aylıktı aldığımzda alıştıramdık joienin elektrikli anakıcağo salıncağını aldık 3 aylıktı yine sevmedi almayı denemeyi bıraktık artık bakalım her gün bir umutla koyuyorm en fazla gün içerisinde toplasan 30 dk anca duruyor 🥺🥺
Emin_e Bir degerlendirme yazisi okumustum, elektrikli ana kucaklari var hani, biraz da fiyati cok gelmisti alamamistim ama sonradan pisman oldum cok faydasi oluyormus gazli bebeklere ve onlarin da 12 kilo kapasiteli olanlari vardi
Deletedmom414 Emin_e ya ben almıştım e bebekten 800 e. sattım 400 e. Çok pişman oldum sonradan ama kilo sınırlaması 10 yazıyordu bebeğimde 7 kilo daha farklı bişey alırım dedim bulamadım şimdide
Emin_e Deletedmom414 keske satmasaymissiniz sonraki bebekte de kullanirdiniz:) hamak besikler var onlar daha agir da tasiyor
Deletedmom414 Deletedmom54 hamak beşik zor oluyor gece üşeniyorum 🙈 kendinden sallanan sağlam bişey arıyorum
Gizemta Deletedmom414 1 yaşına kadar imkanı yok 7-8 ay arası zaten bi yerden tutunup kalkıyorlar.. o yüzden mesela park yatak kullanıyorsan yatağını en alta indiriyorsun bizde park yatakta vardı ama hiç kullanamadık 7. Ayında montessori yatak aldık şimdi kafam rahat çünkü 6. Ayının içinde iki kere yatağından düştü hastaneye filan gittik ondan sonra hemen aldık.. yani 6. Aydan sonra inanılmaz bir hareketlilik başlıyor inanamıyorsun
Deletedmom54 Deletedmom414 sürekli sallanıyorsa zor 😂 benimki uyuyana kdr sonra yatagına yatırıyorum.yoksa ayaktan inince uyanıyor 🤦🏻♀️ Keşke şöle 20 kg kadar taşıyan yapsalar hepsini 😂
Deletedmom414 Gulgugul benim beşiğe uymadı o cnm ya çok istiyordumda satan adam olmaz bu beşiğe dedi.
Gulgugul Deletedmom414 aa hadi yaa. Ben ilk sepet beşikte kullandım şimdi de büyüyen beşikte hiç sıkıntı olmadı. Tüh kötü olmus
Sutbitkisi Ay ben kullandım çok memnundum ama benim bebek 1 2 kez ancak uyudu. Sonra tatil için memleketlere gittik bebek büyüdü içine sığmaz oldu. Toplasan 3 kez koymamışımdır içine yepyeni duruyor satıyorum o yüzden. Aynısı fotoğraftakinin.