Kirpapatyasi [silindi] bizimde 4 aylikken belirtiler başlamıştı bacım 7 aylik olduk disimiz yeni cıktı
Deletedmom74 [silindi] onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama hamileyken beslenmeme aşırı dikkat etmiştim hat saffada düzenli ve sağlıklı 😂 ama tekrar söylüyorum onunla ne kadar ilgisi vardır hiç bilemiyorum
1Mother1Boy [silindi] Bizimde 3 buçuk aylıkken başladı. 3 gün sonra 7 aylık olcak henüz diş yok. Çok huzursuz oluyor diş jeli önerdı doktorumuz.
Bsk81 1Mother1Boy benim bebeğinde 7 ay 12 gunluk çığlık atiyor sürekli distenmidir acaba siz yasadinizmi
Symsag [silindi] aynen öyle tam kendi kendine uyuyordu şimdi bütün düzeni altüst oldu hiç bir şekilde uyumuyor 🤦♀️
[silindi] Deletedmom74 bence ilgisi vardır portakalı aşırı tükettiğim için oğlum kıllı doğdu. 🤪🤪 sakalları yeni döküldü 😃
Yasemindurusoy [silindi] bilmiyorum ama erken çıkarmak iyi olmas diyor büyüklerimiz o yüzden biraz üzgünüm
dmrbs [silindi] her bebekte farklıdır biraz genetikte etkili ben 6. Ayımda çukarmışım bebeğimde öyle çıkardı ablamın kızı 8 aylık çıkardı bi arkadaş var çocuğu 15 aylık hala dişi yok