Bsk81 1Mother1Boy benim bebeğinde 7 ay 12 gunluk çığlık atiyor sürekli distenmidir acaba siz yasadinizmi
dmrbs [silindi] her bebekte farklıdır biraz genetikte etkili ben 6. Ayımda çukarmışım bebeğimde öyle çıkardı ablamın kızı 8 aylık çıkardı bi arkadaş var çocuğu 15 aylık hala dişi yok
Kusannesi [silindi] o diş çıkarma değil oral dönem canım damakları gelişiyor ellerini keşfediyor. Bizim ilk dişimiz 6 aylık çıktı
Aysel_bilge [silindi] bizimde 4.5 aylık çıktı alttan 2 tane hemde şimdi 6 5 oldu gene diş geliyor hep huysuz
[silindi] Kadert arkaları bembeyaz kabarmış görünüyor normalden farklı bir görüntü yani. D vitamini verirken falan bakabilirsiniz kaşıkla veriyorsanız
Symsag [silindi] aynen öyle tam kendi kendine uyuyordu şimdi bütün düzeni altüst oldu hiç bir şekilde uyumuyor 🤦♀️
Deletedmom296 [silindi] Benim görümcrmin kızı ve kendi kızımda 3 aylıkken diş çıkarmıştı. 8 aylıkken 9 dişi vardı kızımın.
PonciKom [silindi] 3 aylıkken dedıgın gibi seyler yaşadım salyadan ust bas 5 6 kere değiştiğim oldu önlukten bile sızıyordu ama 8 aylıkken dişi patladı😃