Dunyamsensn2008 Heide Bence bebeğiniz daha küçük kusmuk koksun boşverin biraz daha büyüdükten sonra kullanın.kıyafetlerine kullandığınız deterjan kokulu olursa belki parfümden daha iyi olur bilmiyorum. Asma yenidoğan’a kokulu şeyler hiç kullanmamak gerekiyor ama 😊
GramPozitifBakteri Dunyamsensn2008 dalinle yıkıyorum zaten sıkçağım koku bari o olmasın diyorum mustela demişler ona bi bakayım ben
17062019 Dunyamsensn2008 Kesinlikle tek tavsiye edebilecegim chicco bebek kolonyasi ve pudrasi.oyle guzel bebek kokuyor ki❣ oglumu kucaklayanlar bayiliyor kokusuna ve kalici
17062019 Dunyamsensn2008 https://m.n11.com/chicco-ferahlatici-alkolsuz-parfum-100-ml-P137540519?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIiLzdhef36gIVStiyCh3MhAG8EAQYAyABEgJPNfD_BwE
selimgiray Dunyamsensn2008 bebekler en kotu ter kokusu bile dunyanin en guzel kokusudur. Bebek icin koku aramaniza anlam veremedim
Dunyamsensn2008 selimgiray Anlam vermicek birşey yok tabiki onun kokusu dünyaya bedel fakat bir yere gittim zaman da çiçek gibi koksun istiyorum neden deterjanlarin güzel lokmasını istiyorux o halde tabiki çocuklar da güzel koksunlar diye.