Dunyamsensn2008 Hangi markayı kullanıyorsunuz ,ben çok koku kullanan biri değilim ama arada bir çocuğuma kullanabilecegim güvenilir kullandığınız veya tavsiye edebileceğiniz bir koku var mı ?
GramPozitifBakteri Dunyamsensn2008 bunu ben de istiyorum cildine zarar vermicek bir şey bu sıcaklarda en azından biyere çıkarken falan kullanırım kızıma takip edeyim
Leylaninannesii Dunyamsensn2008 özellikle bebek kokusu kullanmadım ama mustelanın ürünlerini kullanıyorum lavanta kokulu ben bayılıyorum kokusuna ve bebeğimin cildine çok yakışıyor, eğer kokusu varsa direk onu alırım. Tamamen doğal içerikli olduğu için de güvenilir
Nur-kuzey-2019 Dunyamsensn2008 dalin yeni bebek kokusu aldim denemek için ama asla vücuduna değil kiyafetlerine bir iki fis kullanıyorum arada doğal bile olsa vücutlarına temas etmemeli bence
GramPozitifBakteri Dunyamsensn2008 dalinle yıkıyorum zaten sıkçağım koku bari o olmasın diyorum mustela demişler ona bi bakayım ben
Dunyamsensn2008 Arasannesi Evet bende onları düşündüm ama kullanan varsa ekşi artı yönlerini bilmek istedim.🌺
Arasannesi Dunyamsensn2008 bence ıkısı de guvenılır.ama hangısının kokusu dahA guzel onu bılmek lazım🙂
Dunyamsensn2008 Arasannesi Aynen öyle düşünüyorum hangisi çocuk kokusuna daha yakındır diye merak ettim en çok.
Dunyamsensn2008 Nur-kuzey-2019 Yok ben doğal da olsa zaten direkt sıkmam vücuduna ,kiyafetine…Aslında çamaşırları kokuyor ama bazen ihtiyaç hâlinde kullanmak için düşündüm.
Heide Nur-kuzey-2019 güzel kokuyor mu birde bizde hep kusmuk kokuyoruz bende böyle birşey arıyordum 3 aylgz acaba bnde bi iki fis kiyftlrne sksam olur mu
Nur-kuzey-2019 Dunyamsensn2008 Evet bebek için uygun deterjanlar zaten cok sade ve güzel kokuyorlar ama değişiklik ıstiyor insan 😊ben kendimde kokucu olduğumdan anlıyorum sizi.
Dunyamsensn2008 Heide Bence bebeğiniz daha küçük kusmuk koksun boşverin biraz daha büyüdükten sonra kullanın.kıyafetlerine kullandığınız deterjan kokulu olursa belki parfümden daha iyi olur bilmiyorum. Asma yenidoğan’a kokulu şeyler hiç kullanmamak gerekiyor ama 😊
Nur-kuzey-2019 Heide bence biraz daha bekleyin küçük bebisiniz😊aslında onların kokusu herşeyden çok güzel ama dayanamiyoruz
Heide Dunyamsensn2008 benim kızımda hep kusmuk kokuyor bende kaç gündür varmdr hi koku falan dye dusunyrm
Sum87 Dunyamsensn2008 dalinin kolanyasını kullanıyorum bir sorun yasamadık alerji kızarıklık vs olmadı aşırı güzel kokuyor yeni duş almış gibi herkes bebeğin ne güzl kokuyor diyor ☺️