GoGirl Mrtazr 7 aylik dönmeyi atladi desteksiz oturmaya gecti.doktor hic onemli degil desteksiz oturma donmenin bir sonraki asamasi dedi.yatmayi sevmiyor yerde
Leman01 Mrtazr benim oğlumda tam 5 aylık döndü çok hareketli olmasına rağmen dönmüyordu biran da yerde halısındayken dönmeye başladı dönmeyi keşfedince şimdi sırt üstü yatmıyor resmen
eliftoprakpolat Benimde 3 aylıktı dönmeye başladı şimdi 5 aylık kesinlikle durduramıyorum alıp başını gidiyor 😁 bebeklerde bireysel farklılıklar gözükür o yüzden endişelenmeyin her bebek gelişimini farklı tamamlıyor
gezentianne Mrtazr Bol bol yüzüstü egzersiz yaptırın ben 1 aydan beri alıştırdım başlarda ağlıyordu doktor da boyun ve sırt kasları gelişmemiş ondan duramıyor gelişsin dedi. Şimdi 5 aylık sırtüstü koyunca kendi kendine yüzüstü dönüyor bol egzersiz yaptırın yüzüstü
minikfare gezentianne benim bebeğim de 3 aylık hiç yüzüstü yatmıyor ağlıyor kafasını kaldıramıyor eşlerinin üstünde duramıyor normal mi sizce?
Minikbimelek @Mrtazr günde birkaç kez kısa süreli yüzüstü koyuyorum ama en son sıkılıp ağlamaya başlıyor ama rahat olun valla dönüp dönmemesi çok da önemli bir gelişim belirtisi değil hiç internete bakıp moral bozmayın
GoGirl Mrtazr tam 6 aylikken oturdu desteksiz.4 aylik kucagimda destekli 5 aylik koltukta yerde destek li oturdu doktorla ilerledik
Deletedmom346 Mrtazr Döner merak etmeyin her bebek aynı anda aynı şeyi yapmıyor ki 5 aylığız yeni yeni dönüyoruz ki çok hareketli bir bebek
Mrtazr Deletedmom346 peki birşey daha sorsam kucaktayken tam kendini tutabiliyor mu bebeğiniz benim kızım hala sallanıyor arada
babygirlandmom Mrtazr yok canım nasıl koyuyorsam öyle kalıyordu 😂8aylikken döndü sonra hemen emekledi 9.5 aylık falan di yürüdü hepsini bianda yaptı
Deletedmom346 Mrtazr uzun bir süre tutamıyor geri atılmak için sürekli hareket etmek istiyor sanırım heyecanlanıyor ne yaptığı belirsiz açıkçası ☺️
Mrtazr minikfare foto gönderebilseydim 3 aylık halini atardım ama burdan nasıl gönderildiğini bilmiyorum 🤔