Mrtazr minikfare foto gönderebilseydim 3 aylık halini atardım ama burdan nasıl gönderildiğini bilmiyorum 🤔
Papatyaseverr Mrtazr internette neler neler derler sağlam giren hasta çıkar takılma bizde 4 ay 24 günlüğüz prematüreyiz ben takılmıyorum cok fazla prematüre olduğu için daha zamanı vardır diye düşünüyorum ama doktorumuza sorucam bu ay ki randevumuzda büyük ihtimal oda benim düşündüğümü söyleyecek ama arkadaşların da dediği gibi her bebeğe göre değişir zamanı takmayın kafanıza 😊
2cocukluana Mrtazr bende senin gbi takmştım kafaya ama bir anda döndü oğlum bşr iki hftadır dönüyor harektlendi bian da 6 aylık olcz
Cansubasak Mrtazr 6 aylık olacak 4 güne yüzden sırta dönüyor sırttan yüze dönemiyor ama kollarından destek alarak kendi başına oturuyor ben de takmıyorum artık kafama senin için erken bekle elbet yapacak
Oykum09 Mrtazr 4 ay 14 günlüktü canım ve şimdi uyurken bile dönmeye çalışıyor ama döner merak etme her bebek bir değil yere bir battaniye at ve üzerine koy yalnız bırak yanına bir müzik veya sevdiği bir oyuncagi varsa koy ben müzik açıp telefonumu birkamistim iki dk mutfağa gittim ve döndüğümde ters dönmüş böcek gibi yerde cirpiniyordu ve telefona doğru yönelmiş demekki onu almak istedi diye düşündüm işe yarar belki
Blackwoman Mrtazr 4.5 aylık 3 gün önce birden döndü. Hiç beklemiyordum çabalama yoktu çünkü. Takmayın kafanıza birden dönüyor gerçekten 😊 Her bebek özeldir 🌸
FrenchPress Mrtazr benim bebeğim 3 ay 23 günlük daha bugün döndü biraz da fırsat vermemiştim pek bir kaç gündür yatakta onunla yatıyorum 2 gündür yarım dönüyordu bugün sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi becerdi hatta kendime kızdım hep anakucağında tuttuğum için kasları gelişmeyecek diye
Prensim1 1.5 aylıkken dönmeye yelteniyordu, 2. Ayına girince de dönmeye başladı. Şuan 3 aylık yerinde durmuyor. Her bebeğin gelişimi farklı, başka çocukları baz almayın, kendinizi üzmeyin lütfen 🙏🏻
Sarikuzumalp Mrtazr tam 5.ayına girdiği gün dönmüştü benim oğlum. Bence erken henüz az daha sabredin 😊
meza Mrtazr 3 aylıkken döndü 4 aylık ters emekleme 5 aylık iki ileri bir geri emekliyoruz bakalım 6 ayda tam emekleme hedefimiz bu arada tummy time diye egzersizleri var onları yapıyordum doğdu andan itibaren
Ealisya Mrtazr 5,5 aylık dönmeye başladı bebekten bebeğe fark oluyor desteksiz oturamıyır bide 7 aya gircez bir kaç gün sonra.