Sibel06 Gulzar benim oglum suan 4 aylık ama 40 i çıksana kadar kıpkırmızıydı elleri ayakalari suan beyaz ama yüzü kumral zamanla beyazlarmi
Fkiklim Gulzar benim kızım da kıpkırmızı dogdu 5 aylık esmer 😃 beyaz tenli mi olcak sim siyah saclı kaşlı kirpikli
Gulzar Fkiklim o genetik birşey aslında anne baba beyaz olunca bebek te otomatik olarak beyaz oluyor yada tam aksi işte bebişler herhaliyle çok tatlıı❤️
Hayatannesi Hazalaltk benim kızım doğduğunda teni beyazdı. Sarılık sonrası özellikle yüzü esmerleşti. 1 ay sonunda sarılık tamamen geçtiğinde yeniden bembeyaz oldu. Ben sarışınım babası kumral kızım da ikimizin ortalaması gibi oldu. Teni benim gibi bembeyaz ama saçı benden biraz daha koyu kestane gibi.
Alieymen65solin Ya benle eşimde sarışın ve beyaz tenliyiz 3 yaşındaki kızım esmer saçıda tenide 28 günlük oğlum var oda sarı ama doğduğunda kırmızıydı umarım bizim sarılığımız da geçer gerçek rengimiz belli olur😒
Smyrnaasimrani Hazalaltk sarılık gecirdiyse kararması normal ben de eşim de çok açık tenliyiz bebeğim bembeyaz doğdu sonra sarılık oldu 3 aylık olana kadar esmerdi baya herkes anne baba kar gibi çocuk esmer size çekmemiş diyorlardı ama 3. Aydan sonra sarılığı geçti bembeyaz oldu yine
zhrglgkcsvm Merolima bebeğinizin ten rengi nasıl oldu acaba bizde de aynı durum var 6 aylık bebeğim var esmer
Halimebektas zhrglgkcsvm merhaba bebeğinizin ten rengi ne oldu acaba. Benimde oğlum var 50 günlük elleri ayakları beyaz ama yüzü ve vücudu esmer ne olur merak ediyorum
armin-arya38 Enesmoms bebeginizin ten rengi acildi mi merak ettim bebegimde sizinki gibi suan 52 gunluguz merak ediyorum cokta uzuluyorum rengi acilir mi acaba
Ikizannesi12 Hazalaltk Anneannem hep derdi doğduğunda kırmızı doğan bebek büyüdüğünde beyaz tenli ve sarışın olur, doğduğunda beyaz doğan bebek de esmer veya buğday tenli olur diye
ayseenurgokcee Halimebektas Bebeğinizin tem rengi ne oldu bizim de eller ayaklar beyaz teni benden ve babasından esmer 75 günlük
dunyam2 Hazalss merhaba bizim de esmer eli tek beyaz 4 aylık oldu tam sarılık geçirdi ama 2 aya yakın bitti acaba acilirmi yoksa esmermi