Hazalaltk Arkadaşlar bebeklerin gerçek ten rengi ne zaman belli olur 3 aylık bebeğim var doğduğun da bembeyaz dı gittikçe esmerleşti babası sarışın ben kumralım bebeğim aşırı esmer oldu değişir mi sizce
tgc Hazalaltk valla doğduğun da esmerdi 4.5 aylık oldu 3 aydan sonra teni açıldı buğday tenli şuan artık değişeceğini sanmıyorum
Tky58 Hazalaltk benimki de doğduğunda açıktı sonra kapkara oldu benim çikiletam☺️ Sonra nolur bilmiyorum ama ben 2 yaşındayken sapsarıymışım şuan esmerim buğday arasıyım baya sürüyo demekki ten renginin oturması☺️
Deletedmom37 Hazalaltk Benim kızım doğduğunda esmerdi. Hatta nasıl bu kadar esmer olabilir diye şaşırmıştım. 🤭😂 sonradan beyazladı. Şimdi pamuk gibi 😍 ama ne zaman tam belli olur rengi onu bilemicem.
Nekwa Hazalaltk degismez gercek rengine donmus. Benimde ilk oglum bizden esmer hem de baya o da ilk dogdugunda biraz esmerdi gittikce koyulasti suan 3 yaşında ten hariç baba kopya😊 Oglum 8.5 aylik o da bizden beyaz bana benzio şükür 🤗
Ciqdem Benim bebeğimde beyaz ve saçları sarı 3 ay 18 günlük değişir diyorlar ama bilmiyorum ben buğday tenliyim eşim esmer bende burda bekleyim 😊
zhrglgkcsvm Merolima bebeğinizin ten rengi nasıl oldu acaba bizde de aynı durum var 6 aylık bebeğim var esmer
Merolima Hazalaltk doğduğunda da esmerdi yani kırmızımsı bi rengi vardı suan esmer ama saçı sarı sarı çıkmaya başlıyor sanki sonradan sarışın mı olucak teni sarıya mı dönücek bilemiyorum 😁
Snglsngl İyi geceler bayanlar benimde bebeğim bembeyaz doğdu şimdi esmer ama herkes rengi açılacak diyor .
Enesmoms Snglsngl Ten rengi açıldı mı acaba benim oğlumda beyaz doğdu sarılıkta dolayı esmerlesti 2 aylık ama hala sarılık bitmedi
Hazalss Bizim doğduğunda bembeyazdı şuan esmer. Eşimle ikimizde beyazız. Bence sarılık olan çocuklar bi süre esmer kalıyo bilmiyorum tabii sarılık geçirdiniz mi?
Enesmoms Hazalss bebeğinizin rengi açıldı mı acaba benim oğlumda beyaz doğdu sarılıkta esmerlesti 2 aylık ama hala sarılığı bitmedi esmer sarı sadece elleri beyaz
Serapca Benim ilk çocuk kumral dogdu zamanla bembeyaz oldunhala öyle parlak bi beyaz erkek olmasına rağmen gören maşallah der kızımda bembeyaz kar gibi dogdu sarılaşmaya göz rengi açık maviye dönmeye başladı eşim sarı ben beyaz eşim tarafı komple renkli gözlü bilemedim noluruz 🤗🧿Rabbim çocuklarımızı esirgesin🙏🏻🙏🏻
armin-arya38 Enesmoms bebeginizin ten rengi acildi mi merak ettim bebegimde sizinki gibi suan 52 gunluguz merak ediyorum cokta uzuluyorum rengi acilir mi acaba
dunyam2 Hazalss merhaba bizim de esmer eli tek beyaz 4 aylık oldu tam sarılık geçirdi ama 2 aya yakın bitti acaba acilirmi yoksa esmermi
Gulzar Hazalaltk doğumca kırmızı olan bebekler gittikçe beyaz tenli oluyor ama beyaz tenli yada sarı doğanlar esmerleşiyo benimki kıpkırmızıydı şimdide aşırı beyaz 11 aylık
Sibel06 Gulzar benim oglum suan 4 aylık ama 40 i çıksana kadar kıpkırmızıydı elleri ayakalari suan beyaz ama yüzü kumral zamanla beyazlarmi
Fkiklim Gulzar benim kızım da kıpkırmızı dogdu 5 aylık esmer 😃 beyaz tenli mi olcak sim siyah saclı kaşlı kirpikli