AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eslemidilinannesi Örnek olarak atıyorum.ben. Kombin şeklijde sen başka yerlerden bu tarz bakabilirsin diye. bu şal.ve gömlekte harika.ikisi bir şal Renk olarak.sana kalmis.ben model.olarak.atiyorum Beğenecekmisin merak ettim. 🤭
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok hoşlar ama bana göre biraz kısa mavi çizgili gömleğe bayıldım ama 🌸teşekkür ederim bu arada tatlım 💜
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ne güldüm kendime yaa bn pkadar şeyin içinde bi gömlek beğendim meğer oda satılmıyomuş şalın kombiniymiş 😂😂😂😂😂🤐🤐
Feriha @Eslemidilinannesi#https://instagram.com/zena.boutique?igshid=16frjj29nkyv3 bu siteden memnun kaldım canım bakabilirsin
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi K1996 Bende rast gele buldum ya 🤭 Hic araştırmadan sipariş verdim ama güvenilir bir yer çok memnunum.
Mom19 K1996 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi baya uygunmuş da baktım bende peki kalıpları filan nasıl kendi bedeninizi mi istediniz kumaslari filan iyidir beğendiyseniz 🤔
Feriha AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sürekli aldığım bir yer emin olabilirsiniz ayrıca ürün yanında hediye gönderiyorlar bana tunik hediye göndermişlerdi 👌🏻👌🏻
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom19 Kendi bedenimi söylüyorum. Kumaş, dikiş hepsi harika. Problemde muhattap olacagınız iade gerçekleştirebileceginiz insanlar mevcut. Kendileri yaoıp satıyorlar diye biliyorum ben kaban vs aldım mesela çok hoş. 🌼
K1996 Mom19 ben hep kendi bedenimi sipariş veriyorum tam oluyor hatta önceki hafta ablamın sözü için sipariş vermiştim bedenimi yazdım tam gelmişti
Mom19 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi teşekkür ederim bayramdan sonra deniyim bende bı inşallah bende memnun kalırım 🤗🤗
Feriha AyPerisiVeGokPrensininAnnesi canım pantalon 149₺ tunik 149₺ ama kumaşı inanılmaz güzeldi baya şık bir kombin birde her alışverişte yanında ürün hediye gönderiyorlar bana tunik hediye gönderdiler
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Feriha Ya tunikleri hoş pantolonları sevmedim. Belki seneye alır şuan aldım zaten ☺️