K1996 Mom19 ben hep kendi bedenimi sipariş veriyorum tam oluyor hatta önceki hafta ablamın sözü için sipariş vermiştim bedenimi yazdım tam gelmişti
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok hoşlar ama bana göre biraz kısa mavi çizgili gömleğe bayıldım ama 🌸teşekkür ederim bu arada tatlım 💜
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eslemidilinannesi O gömek de ayeı satılıyor bulunur aslında, ben zaten uyum açısından attım. Siz bilirsiniz.
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ne güldüm kendime yaa bn pkadar şeyin içinde bi gömlek beğendim meğer oda satılmıyomuş şalın kombiniymiş 😂😂😂😂😂🤐🤐
Edanurdg Eslemidilinannesi modaalabutik kamilkesin nowanstore meristore gizce meliketatar hem kombin hem tek satılıyor canım bunlara bak istersen hem mağazalarında hem internet üzerinden alışveriş yaptığım yerler oldukça güvenilir
Kirpapatyasi Eslemidilinannesi canim instgramda mts butik var ordan 120 tl ye tunik pantolon takim aldim cok serin ve hafif tavsiye ederim
sonsuz17 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ama orda da hep aynı model farklı bişey yok ben mi göremiyorum yoksa
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi sonsuz17 İnstagramdan alacaksanız güvenilir orası. Ben pazariumdan aldım tozludan alıyorum mağazalardan alıyorum.
azra1616 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi instegram kullanmıyorum isim olark alıpta memnun kaldığınız sitelere baksam
Birgubilikannesi55 Balevlatlar123 elizamoda mi lanet olsun o siteye ne ürünüm geldi ne ücreti iade edildi 1 yıl oldu hala ortada yoklar