Eslemidilinannesi Meraba tatlı anneler yatdımınıza ihtiyacm var bildiğiniz tesettür kombinlerinin olduğu bi sayfa varmı acaba sadrce ikili takımların olduğu sayfaları bulabildim baştan aşşağı herşeyi bi yerden alayım istiyorum ama bulamadım siz nerden giyiyosunuz 🤔🙄
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eslemidilinannesi İnstagram semrebutik koşulsuz şartsız tek güvendiğim sayfa. Onun dışında komjinlerimi kendim yaparım 🤭
Domino elifs moda ya bak iatersen ben hep ordan alirim eşimin de musterisi olur sahibi. kalitelerini cok begendim
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi işte sorun da o zaten bn karar veripte kombin yapamıyorum oyzdn hepsini birlikte alıp çkmak istiyorum
sonsuz17 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ama orda da hep aynı model farklı bişey yok ben mi göremiyorum yoksa
antropologanne Eslemidilinannesi ikili takim seklinde oluyor. Ben kararsiz kalirsam mankene ne giydirdilerse ayni tonlari aliyorum ayakkabi sal vs. Bazen de komple kombin seklinde oluyor. Bu ara bayram indirimide var bakin isterseniz.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eslemidilinannesi Mesela tarzınız nedir atın beğendiklerini resim olarak vaktim bol kombin yapalım 🤭
Eslemidilinannesi AyPerisiVeGokPrensininAnnesi hem spor hem şık olsun istiyorum Birqzda ağır dursun istiyorum çok şey istiyorum herslde ama 🤔
Birgubilikannesi55 Balevlatlar123 elizamoda mi lanet olsun o siteye ne ürünüm geldi ne ücreti iade edildi 1 yıl oldu hala ortada yoklar
filtrelikahve Stilzademoda cnm ordan alıyorum ve çok ucuz 3 tane takım 100 tl elbiseler falan çok ucuz hemen bak derim💕😙
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Eslemidilinannesi Örnek olarak atıyorum.ben. Kombin şeklijde sen başka yerlerden bu tarz bakabilirsin diye. bu şal.ve gömlekte harika.ikisi bir şal Renk olarak.sana kalmis.ben model.olarak.atiyorum Beğenecekmisin merak ettim. 🤭
MayneymisAltintop https://ty.gl/vl3hibgx https://ty.gl/xdvfnmzch Ben trendyoldan aldım bu ikisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Hele mavi olan keten kumaş tam yazlık. Hem trendyolda ücretsiz iade vs olduğu için ben tercih ediyorum. Kücük butiklerde iade falan uğraştırıyor