Hazal Zeynepeymen takip ediyorum canım. Doktorumuzla görüştük çok normal bu aylarda çevreye ilgisi arttığı için oluyor zorlamayın dedi. 800 gram almıs sorun yok devam edin dedi 🤷♀️
Zeynapasel Hazal bizde 5 buçuk aylığız bizdede var gündüz emmiyor sadece gece emiyor o yüzden mama ve ek gıda veriyorum gündüz yoğurt falan
Hazal Zeynapasel evet evet bizde gece daha çok emiyoruz. Uzun süren bir donemmiş meme reddi. Umarım atlatırız 🙏
Hly3 Bizdede aynı sorun var.ben günde ikikere mama veriyorum çay kaşığı ile inşallah geçer bir an önce🙏
Hazal [bilinmeyen] evet canım ama mama verirsen daha çok emmez dedi bana doktorum. Bende mama vericektim. Bu aydan sonra kilo alımı 500 gramın altına düşerse mama değil yavastan ek gıda ve tadımlara baslaman gerek anne sütünü bırakma dedi
Hly3 Hazal Onuda yapıyorum ama emmediği için bu ay kilo alamamış günde 2kere mama veriyorum bu yüzden
Hazal [bilinmeyen] bizde deneyerek öğreniyoruz canım nabalım ilk bebek olunca insan hem tedirgin oluyor hem tecrübe kazanıyor 😚
goncaalp Elismila duzeldi mi sizin meme reddi sorununuz daha sonra bende ayni durumdayimda nasil astiniz
Elismila goncaalp evet düzeldi ekstra bişey yapmadım zorladıkça istemedi çünkü akışına bırakıp mama takviyeli gittim kendi kendine istemeye başladı tekrar
Drkkzy Elismila ne kadar sürdü meme reddiniz neler yaptınız maalesef benimkinde beni almıyor ve biberonda almıyor hiç bir şekilde yemek istemiyor
ugurlu_melek Hazal aynı şehleri 2 aylıkken yaşamaya başladım 4 aylık olduk hala aynıyız kan ter içinde kalıyorum emzirmek için ama nafile mecbur zar zor mama veriyorum beğenip yemiyor ama çok zor valla bende artık tükenmek üzereyim
Ert15nagi2019 ugurlu_melek beni mde bebegim iki aylik , mama+meme bi arada gidiyoduk ,su iki gundur bebegm memeyi istemiyo katilarak agliyo mama verene kadar susmuyo ,nasl duzelcek bu durum :(
Elismila Drkkzy bir buçuk ay gibi sürdü tam düzelmesi hala mama takviyeli gidiyorum ama günde 1 kere mama alıyo ekstra bişey yapmadım zorlamadım bol bol temas ve sürekli aralıklarla memeyi teklif ettim
Elismila Drkkzy bir buçuk ay gibi sürdü tam düzelmesi hala mama takviyeli gidiyorum ama günde 1 kere mama alıyo ekstra bişey yapmadım zorlamadım bol bol temas ve sürekli aralıklarla memeyi teklif ettim
ugurlu_melek Ert15nagi2019 inanin ben her yolu denedim ne yazık ki düzelmedi 😞hala zoraki devam edigor bazen sagarak veriyorum