melis_duru Marinedeniz rica ederim 🌸 en geç 2 aya iz çıkıyormuş, yani bebeğiniz 4 ayı geçti ve hala iz olmadıysa mutlaka yaptırın
Heide melis_duru benimde kolumda iz yok kucuklikden beri çekiyor dikkatimi hep sorardm anneme niye herksde var bende yok diye acaba bndedemi tutmadı. Ayrıca kızım 3 aylik kızımada şuan bi iz yok sonradnmi oluşuyor yoksa şuana denk olusmasi gerekrmydi
melis_duru Heide 4 aya kadar bekleyin, 2 ayı bulabiliyormuş iz oluşması. Sizinkini bilemedim 🤷🏻♀️ isterseniz kendinize de test yaptırabilirsiniz, yaşı yok zaten
Pelin87 melis_duru bizimkinde de sadece morluk gibi bir şey var orda 8 aylık olmak üzere oğlum, öyle şişlik ya da değişik bir şekil yok tutmadı mı ki acaba 🤔
melis_duru Pelin87 doktorunuza bir sorun isterseniz, morluk da belki tuttu demek olabilir, benim kızımda hiçbir şey yoktu çünkü
Pelin87 melis_duru şu an çok endişelendim yaaa 😩 inşallah tutmuştur hafta içi gidip bi baktıralım bizde
minikfare melis_duru teşekkr ederim bende kızarıklık iz vs oluşmazsa aynı yolu izleyeceğim umarım tutar
Seda_123 melis_duru Evet iz var mı diye sağlık odağındaki ebemiz 4. ay aşımızı olmadan önce aramış sormuştu 6 aylık şu an izi var çok şükür
melis_duru Seda_123 bizim sağlık ocağı çok ilgisizdi malesef. Kızım 1 yaşına gelince değiştirdim, keşke baştan değiştirseymişim
[silindi] melis_duru Geçmiş olsun öncelikle Bizde 2 gün önce karma aşı olduk iki aylığız tam Ama içinde verem aşısı varmıydı bilmiyorum tetanos difteri hepatit rotavirüs bikaç tane daha vardı bilmiyorum ama bacağından vurdular sizin neresinden vurulmuştu ve verem aşısı kesin 2 aylıkkenmi vuruluyor?
melis_duru [silindi] evet verem aşısı 2 aylıkken yapılır, sol koldan yapılıyor, karma aşının içinde değildir, ayrı yapılır. Emin değilseniz bebeğinizin aşı karnesini kontrol edin, oraya işlemişlerdir