Kitapkurdumom OzgeOzkan avent aslinda az akar ama eger memnun kalmadiysan wee baby al tel delikli olanindan o da az akıtıyor
Hemanjiomluminik OzgeOzkan nuk first choice biberon almıştım emzik başlığı ayrıca aldım s beden olarak memnunum
OzgeOzkan Leylaninannesii sağol canım 1 hafta oldu kullanıyorum başka biberon başlığı. Bu zamandan sonra olur mu meme reddi sence ?
Cennet1212 OzgeOzkan ben gercekten lansinohu öneririm akışı yavas ve iyi avent ve nuk da kullanmiyorum simdi ama yeni dogan döneminde hep lansinoh
Cennet1212 OzgeOzkan benim ki süt sagma pompasinin biberonuydu 160 ml deligi var gazli bi bebek degildi benim bebeğim ondan dolayı pek bilemiyorum
OzgeOzkan Pelo_00 Lansinoh natural wave biberon 160ml olan tek delikli sanırım siz de onu mu kullanıyorsunuz
GunesinPoncikAnnesi OzgeOzkan avent kullanıyorum başlıkların üzerinde numaraları yazıyor bizim ki 1 numara ve çok akıtmıyor memnunum
mozaik OzgeOzkan philips avent in kolik bebek biberoni var . Normal philip avent yeni dogandan daha az akitiyor. Tavsiye ederim başlangıç için