UmitBusraAysima OzgeOzkan chicco’nun meme ucuna benzer bi biberonu var biz onu kullanmistik ve gayet rahatti akışı falan. 😊
Leylaninannesii OzgeOzkan bence gerek yok bebeğim çok gazlı bir bebek ne yaparsam yapayım gazı var günde 1 kere mama veriyorum onda da mamayı çAlkaladıktan sonra köpüğünü çay kaşığıyla alıyorum
Leylaninannesii OzgeOzkan Aventi değiştirme derim meme reddi yaşamazsın Allah’ın izniyle başlığı tek delikli al yeter ❤️
OzgeOzkan Leylaninannesii sağol canım 1 hafta oldu kullanıyorum başka biberon başlığı. Bu zamandan sonra olur mu meme reddi sence ?
Kitapkurdumom OzgeOzkan avent aslinda az akar ama eger memnun kalmadiysan wee baby al tel delikli olanindan o da az akıtıyor
Hemanjiomluminik OzgeOzkan nuk first choice biberon almıştım emzik başlığı ayrıca aldım s beden olarak memnunum
Cennet1212 OzgeOzkan ben gercekten lansinohu öneririm akışı yavas ve iyi avent ve nuk da kullanmiyorum simdi ama yeni dogan döneminde hep lansinoh
Cennet1212 OzgeOzkan benim ki süt sagma pompasinin biberonuydu 160 ml deligi var gazli bi bebek degildi benim bebeğim ondan dolayı pek bilemiyorum
OzgeOzkan Pelo_00 Lansinoh natural wave biberon 160ml olan tek delikli sanırım siz de onu mu kullanıyorsunuz