Deletedmom_36 Ftmvrs13 evet hava sicak bazen su bile kesmiyor kola istiyor canim hele bazi yiyeceklerin yaninda ne icsem kolanin yerini tutmuyor hamileligim boyunca icmedim ama artim istiyor canim
Deletedmom_36 aramsamsam tesekkur ederim cok faydali bir yorum oldu cay ve kahve icmiyorum hic cayi hafta sonlari kahvaltida sadce ☺️Kola icebilirim o zaman valla esimde bir bardaktan bisey olmaz derdi uzulmiyim diye hakliymis☺️
aramsamsam Deletedmom_36 Şöyle düşünün bazı doktorlar emziren annelere hafta da bir iki kadeh şarap vs gibi alkole dahi izin verebiliyor. Kola çok daha masum kalıyor onların yanında 😊
Deletedmom_36 Aryemus_3 kompostada yapiyorum cok ama asitli olarak hep kola icmek istiyorum diger asitli icicekleri asla icemiyorum☺️
Deletedmom_36 UraSsmom kucukse bebeginiz ondan olabilir ben 1 aydir falan iciyorum arada cok nadir sekilde bisey olmuyot bebegime ama iste vicdan azabi cekiyorum niyeyse☺️
Gizemensar Deletedmom_36 valla ben içiyorum istediğim kadar baharatlı yiyorum hic bir zararını görmedim oğlumda. Ama herkeste aynı olacak diye bisey yok
Deletedmom_36 Gizemensar olabilir ben bahararli bile cok yememeye calisiyorum acayip xor bir bebekti benimkisi ondan hala korkuyorum 😁
Deletedmom_36 Deletedmom409 sizinde bebeginizde bir degisiklik olmuyor dimi☺️Valla be ilk alerji bile olur diye korkuyordum heryerine bakiyordum😁
Dorukmomy Deletedmom_36 ben korkumdan hiç birşey içemiyorum gaz olur diye ☺️ Ama az da olsa içilebilir canın çok cekşyorsa
Hsyh Deletedmom_36 1 bardaktan fazla 1 bardak kesmiyor hamileliğimde hiç içmedim 2 3 aylık olana kadar ağzıma sürmedim sonra bi başladım şimdi bırakamıyorum ☹
alpin-annesi Deletedmom_36 ben günde veya 2 günde 1 bardak kadar içiyorum valla canım çok istiyor 🙈 umarım yavrularımıza zarar gelmez 🤲