Deletedmom_36 Kizlar kola iciyormusunuz iciyorsananiz miktarini ogrenebilirmiyim yani cok canim cekiyor arada iciyorum ben 13 aya giricek benim kiz ama ictikten sonra vicdan azabi cekiyorum hele yataga yatinca tavana bakip ne bicim annesin sen demelere bile basladim😁kizimda bir degisiklik sezmiyorum herzamanki gibi yani etki etmiyorda olabilir ama ne biliyim gercekten ne bicim annemiyim🤷🏻♀️
Damla93 Deletedmom_36 arada kaçamak yapıp 1 bardak içiyorum seninki büyümüş artık bişey olmaz benimki 3 buçuk aylık daha rahat gaz çıkarıyo 😀
aramsamsam Deletedmom_36 Ben emzirirken abartmadan herşeyi yedim içtim. Bebeğiniz zaten büyükmüş ilk zamanlarki gibi gazdır vs sorun olacak yada sadece sütle beslendiği zamanı değil, günlük besin ihtiyacının anca %30-40 ı anne sütüdür artık o yüzden etkilenmesinde neredeyse yok denecek kadar olur. Günde 1-2 bardak içmenin zararı olmaz. Örneğin çay kahve içiyorsanız onlardan birini az içip onun yerine kola için kafein olarak yine dengeli almış olursunuz.
Deletedmom329 Canim yedigin hersey direk geciyor diye bi yazi okumadim hic. Hatta memede bariyer varmis zararli maddeler sute gecmiyormus. Bende iciyorum canim cektiginde
Deletedmom_36 Ftmvrs13 evet hava sicak bazen su bile kesmiyor kola istiyor canim hele bazi yiyeceklerin yaninda ne icsem kolanin yerini tutmuyor hamileligim boyunca icmedim ama artim istiyor canim
Umran_2511 Damla93 benimde öyle bir canim cekiyorki kızım 4 aylık gazlı zaten içemiyorum ama bildiğin kana kana içmek istiyorum 😁😁
Deletedmom_36 aramsamsam tesekkur ederim cok faydali bir yorum oldu cay ve kahve icmiyorum hic cayi hafta sonlari kahvaltida sadce ☺️Kola icebilirim o zaman valla esimde bir bardaktan bisey olmaz derdi uzulmiyim diye hakliymis☺️
Aryemus_3 Deletedmom_36 normalde de içmezdim sadece gazoz ama eşim içince çok canım çekiyo sıcaktan galiba iç diye ısrar ediyo sadece bi yudum bardağından alıyorum soda içerim genelde komposto falan böyle gideriyorum
Deletedmom_36 Aryemus_3 kompostada yapiyorum cok ama asitli olarak hep kola icmek istiyorum diger asitli icicekleri asla icemiyorum☺️
UraSsmom Ben Bi kere içtim sabaha kadar gazdan kıvrandı oğlum, korkumdan içemiyorum artık, ama senin bebiş büyümüş artık sorun olacağını sanmıyorum
Deletedmom_36 UraSsmom kucukse bebeginiz ondan olabilir ben 1 aydir falan iciyorum arada cok nadir sekilde bisey olmuyot bebegime ama iste vicdan azabi cekiyorum niyeyse☺️
Deletedmom_36 Deletedmom409 sizinde bebeginizde bir degisiklik olmuyor dimi☺️Valla be ilk alerji bile olur diye korkuyordum heryerine bakiyordum😁
aramsamsam Deletedmom_36 Şöyle düşünün bazı doktorlar emziren annelere hafta da bir iki kadeh şarap vs gibi alkole dahi izin verebiliyor. Kola çok daha masum kalıyor onların yanında 😊
Gizemensar Deletedmom_36 valla ben içiyorum istediğim kadar baharatlı yiyorum hic bir zararını görmedim oğlumda. Ama herkeste aynı olacak diye bisey yok
Deletedmom_36 Gizemensar olabilir ben bahararli bile cok yememeye calisiyorum acayip xor bir bebekti benimkisi ondan hala korkuyorum 😁