minnosvetontis Handeay7 4 aylik bebekden ne bekliyorlar acaba soyle dengesiz insana kil oluyorum. Hic takma gul gec nedicen almaz beyinleri 🤬
Handeay7 minnosvetontis hayir bir de minicik bebeğin etini, budunu ne yapacaksimiz dimi ama? ☺️ Can sağlığı olsun yeter ya daha dünyayi yeni farketmis, hopp milletin eleştirisine maruz kalmış yavrum bi haber 😂
Handeay7 Kk39 herkesin bebeği iyi olsun, mutlu olsun melek onlar 🥰 benim bebeğim zayif oluversin ama insanlar da azicik iyi niyetli tatli dilli olsa fena mi olur? ☺️
Pelin87 Handeay7 kilosu da boyu da çok iyi normalde 5.ayda kilosunu 2e katlamalı ama sizinki 3. Ayda katlamış maşallah
Handeay7 Pelin87 teşekkür ederim. Iyi olmasa da olur ama çok şükür iyi🙏🥰 bir de insanlar iyi olsa, iyi baksa keşke ahh…
Handeay7 Dndmhmet minik meleğin canı sagolsun daha büyümek için uzuuuun yılları var☺️ doğru söylüyorsunuz. Insanlar negatife odaklanıyor bu da çağımızın hastalığı. Herkese şifa versin Rabbim ne diyelim☺️
Handeay7 Kk39 zaten muhtemelen gece uyuyor dedikten sonra, rahat 2 hafta gece ağlıyor bebek☺️ ben de anlamadım.
Zumrana Handeay7 ayrıca benim kızım 4200 gram doğdu ama kilo almadı ne yaptıysam olmadı insanlarda bana sürekli söylüyor ama napabilirm almıyor
Handeay7 SemraHakan ahh teşekkür edeeim Allah razi olsun. Bakın iki güzel şey söylediniz. Sizden ne eksildi? Ama bana huzur kattınız ☺️🙏 serzenişimin nedeni tam olarak bu.
CankizimRavzam Handeay7 benim bebegim de 6 ay 20 gunluk 7 kilo 66 cm boyu var ve daha demin komsu teyze dedi ki aaa kac aylik kiz mi evet dedim kiz kac aylik dedi bende 6 bucuk dedim ve bana soyledigi ayyy bu cok kucuk kalmis cok minik cok zayif dedi ALLAHIM ya sabir yeri geliyor ben yemiyorum ona yediriyorum ama insanlar bekliyor ki 15 kilo olsun bosver doktor normal diyorsa sıkma guzel canini 😋😊😍
Handeay7 CankizimRavzam bile bile aç bırakıyorsunuz, bebeğin yiyeceğini siz yiyorsunuz dimi itiraf edin😂 ahh niye böyle bu insanlar. Herkese birazcık anlayış, iyi niyet dağıtmalı.
Handeay7 Gdogru cansız? 😂 Tühh bir de bu var zayıf olunca canı da olmuyor. Tabire, tanımlamaya bakın ☺️
Handeay7 Kdrs maşallah kuzuya 🧿☺️ insanları önemsemek büyük bir hata artık haklısınız. Umursamaz olursak, kafamız rahat olacak aslında.
CankizimRavzam Handeay7 itiraf etmeliyim ki artanlari ben yiyorum ama bak dikkatini cekerim artanlari 🤣🤣😂 kotu insanlar birisi de aa MASALLAH desin nolcak sanki RABBIM iyilerle karsilastirsin 😍
Gdogru Handeay7 evet canım kaynanam çok sever böyle yaratıcı tabirleri ♥️ kafası yamuk, cansız, kepçe, bu ikinize de benzemiyor nerden getirdiniz (3yıl hamile kalamadım, aklınca evlatlık aldınız demeye getiriyor) 😂😂