Dilhunizade Woody Allah askina kullanışlı mi hala ve bozuk filan değildir degilmi :) alıpta pisman olmak istemiyorum 🙏🌸
Deletedmom329 Dilhunizade bnce riske girmeyin. Anneye ve bebege ozel bu esyalar. Sifir alin. Garantisi var. Kirilirsa eksik parcasi var
Woody Dilhunizade yok gerçekten bozuk değil. Video atarım zaten. Telefon numaranızı yazın özelden atayım hatta. Ben memnun kaldım. Sadece uyguna bir üst modelini buldugum için elimde fazla kaldı bu. Kesinlikle çok para verip sıfırınj almaya gerek yok 😀 zaten süte ve size değecek parçaları 80 tlya sıfır alabiliyorsunuz dediğim gibi. Ben de o şekilde kullandım
Deletedmom329 Lansinoh ciftli kullaniyorum. Kizimdada cok memnundum. Simdide kullaniyorum. 1 litre sut sagiyorum toplamda. 3 saate bir
Dilhunizade Deletedmom329 peki sütünüzün kalitesini nasil arttırıyorsunuz benim sütüm damla halinde gelince saf su gibi sağınca anca süt rengini aliyor
Dilhunizade Deletedmom329 bende o yüzden tereddüt ediyorum. Ben paylaştığım ürü hakkında yoğunlasayim en iyisi
Newannis Elektrikli kullanmadim bilmiyorum ama Elektrikli alin bence benimde sutum cok fazlaydi o yuzden sagip veriyodum tazyikli sutum diye yemiyodu meme reddediyodu manuel olan bi zaman sonra meme ucunu acitiyo
Deletedmom329 Dilhunizade sut kalitesini bilmiyorum ama ilk gelen onsut. Su gibi sekerli olur. Ardindan yagli sut iner. Yenidoganlar cabuk yoruldugu icin tok tutan yagli sut inene kadar uyuyolar memede. Cabuk acikiyolar bu yuzden
Dilhunizade Woody 80 lira o parçalar 100 lirada cihaz desen benim alacağım ürün ile aynı fiyata denk geliyor ve sıfır daha özel bence.
Dilhunizade Deletedmom329 bebeğimi görenler zayıf diyor kaynanamda sutun sulu bebeğine yaramıyo zaten pek de yok diye diye takıntılı hale getirdi. 🤦♀️
Sdka27 Dilhunizade sunu da soliyim eger biberon kullanrsan hic emmeyeblir bebeign emzrmek memeye dondrmek istiorsan sutu bibernla verme
Woody Dilhunizade öyle tabi ama bu makinanız sıfırı 600 civarı oldugu için ben böyle tercih ettim. Umarım alacagınız makina da iyidir memnun kalırsınız. Hepimiz bebişler için ugrasıyoruz sonuçta 😇😇
Sdka27 Dilhunizade siringayla verebilirsn parmagni bebegn azna ver serce parmagni yandan srngayla sutu sk agzina