Busradncsy Aygul 18 Ekim'de doğum yaptım geçen ay başvuru yaptık ama şuan sistemde bugün başvuru yapılmış gibi görünüyor daha önce baktığımda bende göremiyordum yeni gördüm bir iki hafta sonra bak sende geç düşüyor sisteme
fundasel Busradncsy bende 19 Ekim’de Doğum yaptım bana da yatmadı ikisi de postaneye de gittim yatmamış e devletten de baktım
BerrinMercan Busradncsy Nerden başvuru yaptınız ben Doğum parasında aldım ama süt için nereye başvurmak gerekiyor
Fulyarcak Aygul Kendiniz SGKlıysanız sizde gözükür değilseniz eşinizde gözükür Ben 15 Kasım’da doğum yaptım aldım yattı parada
Liyaa Aygul bu arada ayın 8ile 15arası yatıyor şimdi baksanızda çıkmaz kayıt açıldıysa siz çarşamba günü bi arayın sigortayı ordan da teyit edin kayıt olup olmadığı çıkıyor bu arada bazen eşede yatabiliyor birde eşinizin sistemine bakın
Aygul Liyaa Çarşamba gitsem alabilirmiyim acaba 144 den bilgi aldım PTT den ödemenizi alabilirsiniz dedi ama
Aygul Teşekkür ederim hepinize ilginizden dolayı şimdi 144 ü aradım ve Aralık sonu yatmış olarak gözüküyor dedi , Çarşamba günü PTT den alabilirmişim sadece Doğum parası 300 tl yatmış ❤️🙏
Aygul Guldendikmen ben başvuru yapmadım Doğum yaptığım hastane süt parası için başvuru yapacaktı , eşimde Doğum evrağıyla birlikte gidip başvuru yaptı yukarıda arkadaşlardan biri nereye başvuru yapıldığını yazmıştı 🤗