Aygul Guldendikmen ben başvuru yapmadım Doğum yaptığım hastane süt parası için başvuru yapacaktı , eşimde Doğum evrağıyla birlikte gidip başvuru yaptı yukarıda arkadaşlardan biri nereye başvuru yapıldığını yazmıştı 🤗
fundasel Busradncsy bende 19 Ekim’de Doğum yaptım bana da yatmadı ikisi de postaneye de gittim yatmamış e devletten de baktım
Aylin-73 AysegulAsel nasıl yapılıyor bana da soyler misiniz herkese veriliyor mu bende 29 kasımda Doğum yaptım
AysegulAsel Aylin-73 eşim benim kimliğimle ve bebeğin kimliğiyle sgk ya gitti süt parası iöin ordan da kaymakamlığa gitti doğum parası başvurusu yapıcam diye söyledi orda form doldurmuş o kadar. Benim doğum param da yatmadı daha 22 kasım da doğum yaptım 😊
doganinannesi Aygul ben de 8 Kasımda doğum yaptım süt parası değil de doğum parası aldım muhtemelen çok daha önce yatmıştı ama ben bugün gidip aldım pttden.
eymeninannesibusra Süt parası anne doğum zamanında sigortalı olarak gozukuyosa anne adına anne sigortalı değilse bana sigortaliysa baba adına yatiyomus bende az önce aradım benim adima yatmamis edevletten esimin adına girdim onu adına yatmıs temmuz 2sinde doğum yaptım ve daha yeni öğrendim olduğunu
Aygul eymeninannesibusra evet süt parası eşimin üzerine yatmış e devletten baktık :) bende yeni öğrendim burası iyi ki var biraz vakit geçiriyoruz hemde bilmediklerimizi öğreniyoruz 🙏🤗
alicihankus eymeninannesibusra peki ikimizde sigortali değilsek alamıyormuyuz süt parasını doğum parası için başvuru yaptık ama
Aygul Kereminannesi58 e devletten baktım da orda geç düşüyor gözükmüyordu benim ama süt parası eşinizin e devlette de gözükebilir bizim öyle oldu Doğum parası içinde 144 ü aradım hemen bilgi verdi hatta dün yatmış şansıma :)
Ayysegul Oziezo belki yılbaşından sonra yatar tatile gitmişler bugün eşim bir is icin aradı o şekilde bilgi verildi.