balannesi_ Badevehande buraya ikiyi yazdım ne kadar çok olduğunu gördüm geç çıkaran ve rahatladım yazana kadar biraz kafaya takmıştım 🙈
Alyaduru DogaLina çok sıkıntı valla hala bile dişlerini tamamlayamadı 2 yaşında öyle herşey yiyemiyor zaten iştahsız bi bebek.Çıkana kadar püre şeklinde gittik hiç memnun olmasamda.Sebze haşlıyordum parmak şeklinde bol bol yoğurt sevdiği şeyler bunlardı
kartalice2020 balannesi_ 6 ay 14 günlüğüz alttan iki diş belirmeye başladı sivri sivri.acılara yürüyor korkmuyorum arada bi kalbimi yokluyorum cennetten çiçek mi topluyorum diye diye evin içinde yürüyorum
Bsra89 balannesi_ ne kadar geç çıkarsa okadar kafa dinlersin bence tadını çıkar 🤣 kızımın düzeltilmiş ayı 6da iki dışı çıktı ne çektik bi biz bi Allah bilir şimdi de üst dişleri çıkıyor 🤦🏻♀️
balannesi_ Bsra89 evet zor olcak biliyorum hazırım bekliyorum 🙈 şu sıra çoook huysuz zaten sürekli kucak istiyo herşeye ağlıyo falan dişten midir ki acaba bunlar
Beybi_si balannesi_ benim oglum 7 aylikken cikardi suan 16 aylik 10 tane disi var yegenimde 1 yasinda 13 aylik yani bu hafta ilk disini patlatti cocuktan cocuga fark eder cnm takma kafaya
balannesi_ Beybi_si evet evet burda okudukça farkettim her çocuk farklı çıkarmış ve geç çıkaran epey bebiş var içim rahatladı takmıştım çünkü biraz
Mesa33 balannesi_ çok normal . Ben ve kardeşlerim de yaşımızdan sonra çıkarmışız. Maşallahı var dişlerimizin. 😊
kartalice2020 balannesi_ yok canım ne zorlaması,gözlerimin feri gitti…canım kızım da bana aşkla bakıyor 😅
Neib balannesi_ bizimki de 9 aylık oldu ama daha diş yok geçen gün komşumu gördüm onun 2 küçük çocuğu var onunki ikisi de 1.5 yaşında çıkarmışlar diyor seninki daha erken🙄
Neib balannesi_ inşallah canım artık ek gıda ne vereceğimi şaşıyorum biraz pütürlü de 2 saat oyalıyor beni bide geç çıkarırsa vay halimize😓
balannesi_ Neib bence pütür yedirin benim kızım dişi yok ama yiyo pütürlü damaklarıyla eziyo bi şekilde geciktikçe daha zor alır pütürlüyü
balannesi_ Mom567 çıkar inşallah ikisinde biran önce🙏 yakınmış yaşları isimleri de aynı galiba asel mi kuzunun ismi ☺️