meruz Obsesifk nasıl koydunuz peki çok sert🙈 yani fileye koymadan önceki pişirme yönteminiz, gerçekten kafamda kuramadım ondan soruyorum ek gıdaya yeni yeni giriş yapıyorum😁
Obsesifk meruz çiğ koydum dişlerini rahatlatması için. Muz, elma koyabilirsin illa yemesi gerekmiyor çiğneye çiğneye öğütür zaten ☺️
Zhl06 Benimde oğlum 13 Temmuz doğumlu meyve süzgecine bugün ilk kullandık mandalina koydum denemek amaçlı çok sevdi
meruz Zhl06 maşallah bebişinize 😌🙏 bende mandalina tattırmak istiyorum ama meyve vermeyin tatlıdır sebzeye daha zor alışır dedikleri için bekliyorum. mandalina asıl sulu sulu filede güzel yedirilir diye düşünüyorum☺️
meruz oo yengeç bebeleri☺️ maşallahh ne güzel getirmişsiniz bu zamanlara Allah uzun versin kuzularımıza💕
meruz Obsesifk hmm evett pırasının diş etlerine iyi geldiğini duymuştum ve bu aralar deli gibi kaşıntısı var yıkayıp fileye koyup deneyebilirim👍
Zeynebinannesi Obsesifk kullandiginiz filenin markasi nefir.. bende acil dis icin birseyler koymaliyim
Zhl06 [bilinmeyen] portakalın gaz yaptığını biliyorum mandalinayı duymadım ama dediğim gibi denemek amaçlı kullandık bugün
ikos58 meruz pure yapmayın bence bıraz haslayın yumusasın oyle koyun. Zaten emdıkce kendı ezebılıyor. Hvuc, balkabagı, muz, avakado deneyebılırsınız
Zeynooo Merhaba ben almadım henüz hangisini kullanıyorsunuz acaba marka yada bulabileceğim bi linki varmı bende alıp denemek istiyorum
Hifa meruz ben geçen gün denedim çok sevdi elma koymuştum küçük parçalar halinde. Bizdeki silikon damakları çok kaşınıyor o yüzden dilim halinde koydum hem damaklarını kaşıdı hem ısırdıkça ağzına tadı geldi çok mutlu oldu
Cutebaby Hifa fırında pişirdim yumuşacık oluyor ezdim bir iki daml zeytın yağı koydum o şekilde verdim