meruz merhaba, bebeğime yavaş yavaş tadımlıklara başladım 5,5 aylık sayılırız. meyve tattırmayı düşünmüyorum daha erken diye sebze ile devam ediyorun. Bu fileye hangi sebzeler konabilir tecrübeleriniz nelerdir? Benim aklıma sadece meyve geliyor😊
Merveksr meruz 5. 5 aylık oğlum avakado koyuyorum 2 gündür 3 gün kuralı bitsin patates püresi koycam 3gün. Sonra havuç püresi 😊
ikos58 meruz pure yapmayın bence bıraz haslayın yumusasın oyle koyun. Zaten emdıkce kendı ezebılıyor. Hvuc, balkabagı, muz, avakado deneyebılırsınız
meruz Merveksr aa havuç yada patates püresi fileye konabiliyor mu hiç düşünmemiştim 🙂 avokado mantıklı olgun olanlardan deneyebilirim bende☺️
Ecocan Merveksr nsl temizliyosunuz kaynatiyomusunz her seferinde sade yikiyomusunuz havucun rengi cikarmi
Merveksr meruz sizin ki nasıl bez olanlardan mı benimki emzik gibi koyuyorum ben çokta hoşuna gidiyor avakado sevdi sanırım😊 Diğer bütün sebzeleri de buharda pişirip püre yapıp koyabilirsiniz ben öyle yapcam😊
meruz Merveksr evet bez olanlardan öylesine denk gelip almıştım açıkçası emzik gibi sanki daha kullanışlı geldi kulağıma dediğiniz gibi deneyeyim tutturamazsak ötekinden alırım☺️ 13 temmuz doğumlu oğlum bu arada daha 4 5 gündür tadımlara başladık😌
Ecocan Merveksr emzik gibi olanini nerden aldiniz nekadar nekadar koyuyosunuz acaba bnm de 1 ayim kaldi nasipse de meraklaniyorum bende
meruz Obsesifk nasıl koydunuz peki çok sert🙈 yani fileye koymadan önceki pişirme yönteminiz, gerçekten kafamda kuramadım ondan soruyorum ek gıdaya yeni yeni giriş yapıyorum😁
Obsesifk meruz çiğ koydum dişlerini rahatlatması için. Muz, elma koyabilirsin illa yemesi gerekmiyor çiğneye çiğneye öğütür zaten ☺️
Zhl06 Benimde oğlum 13 Temmuz doğumlu meyve süzgecine bugün ilk kullandık mandalina koydum denemek amaçlı çok sevdi
meruz Zhl06 maşallah bebişinize 😌🙏 bende mandalina tattırmak istiyorum ama meyve vermeyin tatlıdır sebzeye daha zor alışır dedikleri için bekliyorum. mandalina asıl sulu sulu filede güzel yedirilir diye düşünüyorum☺️
meruz oo yengeç bebeleri☺️ maşallahh ne güzel getirmişsiniz bu zamanlara Allah uzun versin kuzularımıza💕
meruz Obsesifk hmm evett pırasının diş etlerine iyi geldiğini duymuştum ve bu aralar deli gibi kaşıntısı var yıkayıp fileye koyup deneyebilirim👍
Zeynebinannesi Obsesifk kullandiginiz filenin markasi nefir.. bende acil dis icin birseyler koymaliyim
Zhl06 [bilinmeyen] portakalın gaz yaptığını biliyorum mandalinayı duymadım ama dediğim gibi denemek amaçlı kullandık bugün
Zeynooo Merhaba ben almadım henüz hangisini kullanıyorsunuz acaba marka yada bulabileceğim bi linki varmı bende alıp denemek istiyorum