Zumrana Katrem valla ayağımda sallıyorum gün içinde 2 saatte bir 3 saatte bir uyuyor bazen uykusu 10 dakika sürüyor bazen 1 saat geceleride bazen 1 de uyuyor bazen de 2 veya 3 te değişiyor valla
Arifinannesi14 Bizde 3 ay 2 gunluguz gündüz hiç uyumuyor desem yeri sürekli battaniye de sallanmak istiyor huysuz sürekli ağlıyor akşamda 22:00 da akşam uykusuna geçti.hamak beşik var onda bile huzursuzluk yapıyor
Aryemus_3 Nurbeyza Benimde 3.16günlük bebegim gündüz uykuları iyice azaldı ve çığlık atarak uyanıyor 4 gündür fazlasıyla mızmız oldu hep ilgileneyim konuşayım istiyor kucak istiyor Allah yardımcımız olsun inş hepimizin
Kk39 Nurbeyza içine fenalıklar geliyor sabah 6da uyanıyor uyutabilene ask olsun bn de uyuyamiyirumki ona verimli olayım gündüz uykusu zaten yok vallahi ne atakmış milletin çocuğu uslu yavaş doğduğundan beri böyleyiz 3.ay geçer dediler yok yani huysuz bir evlâdım var Sağ olsun
Prens46annesi Nurbeyza bbm bebeğim de hiç uyumak istemiyor yemek basında uyanık olunca sürekli bi huysuzluk çıkarıyor 3 aylığız inşallah çabuk geçer ya
Tubiko Katrem bende ayağımda sallayarak uyutuyorum ama bu süre bazen bir saati geçiyor artık mücadele etmeyip uyutmayı bırakıyorum
Mucizemm1 Katrem ben bir savas veriyorum ki benim kizim beni cok yoruyor omzumda uyumak istyr evde omzumda hoplaya ziplaya dolanioz
Yami Nurbeyza 3 ay 5 günlük bu postu görmedim az önce benzer post açtım birebir aynı meme reddi uyku reddi perişanız kucakta bile mutsuz
Mucizemm1 Yami biz de meme reddi yasadik ben sabahlara kadar uyumadum saat basi emzirdim galiba basardim gbi siz de deneyin cok xor rabbim kolaylik versin bebisler cok yoruyor canlari sagolsun❤🤗😂😂
Yami Mucizemm1 şu an oyun halısında yanında oturup onunla konuşmazsam asla durmuyor e ne anladım bu işten yine esirim yani 🤦🏻♀️ Salıncakta durmuyor kucakta durmuyor durmuyor melek gibi çocuk gitti yaaa