Eslemmomy Blmmss küçük doğduğu için ciğerlerindeki suyu atamamis kuveze aldılar durumu çok şükür çok iyi de önlem amaçlı tutuyorlar ne zaman gelecek belli değil 4 gün oldu 10 15 günü bulabilir demişti doktoru
Blmmss Eslemmomy Allah bir an önce kavuşmayı nasip etsin sana inşallah canım 🙏 üzülme sıkma sakın canını ne güzel durumu iyiymiş kuzunun benim bir arkadaşımın bebeği de erken doğdu ve 2 ay kuvezde kaldı ciğerleri gelismemisti yeni çıktı hastaneden gayette sağlıklı dert tasa etme bir an önce kavusmaniz dileğiyle 🎈🙏🌼dualarımız seninle🤲
Eslemmomy Bsr hala gaz sancısı çekiyorum sanırım karnım çok acıyor bugün doktor kontrolüm var bakalım her şey yolunda mi
Eslemmomy Eva41 tamam canım teşekkür ederim yapacağım bebeğim kuveze alındığı için ruhen iyi değilim bütün gün yatmak istiyorum sadece tuvalet yemek ve süt sağmak için kalkıyorum ama yürümem lazım iyi olmam lazım ki bebeğim gelince onunla tek başıma ilgileneyim
MervEslinArden Eslemmomy 13 gün boyunca ayağa kalkmak bana eziyet oldu, dik duramadım doktor bana yok gibi ince bir yastıkta düz yat dedi yatakta baktım gerçekten öyle yatınca dik yürümeye başladım. 21 günlük olduk elhamdülillah geçmeyecek sanıyordum ama geçiyor
Eslemmomy MervEslinArden benim büyük ihtimalle gaz sancım var çünkü hamilelik boyu gazım vardı birde üzüntü var bende ondan sıkıntım büyük sağolun yorumunuz icin
Eslemmomy Blmmss teşekkür ederim Allah razı olsun benimki 38ds doğdu ama işte küçük biraz insaAllah bir an önce gelir beslenmesi çok iyi baya artırmışlar umutluyum en geç ozt gelin alın dicekler
Kereminannesi09 Eslemmomy emziriyosan bebegine dokunmicak bitki caylari icebilirsin gaza hangisi iyi geliyo hatirlamiyorum ama netten arastir istersen
Eslemmomy Kereminannesi09 hem süt yapsın hem rahatlatın diye humana rezene kimyon çayı içiyorum bakalım
Deletedmom347 Eslemmomy 5 gun oldu hala ağrıyor kalkarken batikon surunce geciyo ama agri ne zaman gecer bilmiyorum
Eslemmomy Deletedmom347 bandaj bugün çıktı göbeğinde değiyor yaraya batikon sürüp gazlı bez kapatayım ki nemlenmesin diyom
Eslemmomy Deletedmom347 gazlı bez al dedi doktorum onu koy biraz akıntım varmış bilmiyorum herkeste mi oluyor
Elifnaz34 Eslemmomy bol bol yürümen lazım ne kadar çok yürürsen okadar çabuk ilesirsin ağrın olması normal
Elifnaz34 Eslemmomy 2 sene oldu ya tam hatırlamıyorum ama ağrıyordu galiba karnımı tuturak yürüyordum