Esra-eymen3 idil1990 daha önce ben mi fark etmedim yoksa büyüdükçe daha netlesince mi fark edip dikkatimi çekti anlamadım. Kafama takıldı . Belki de degidiginiz gibi böyle olması gerekiyo.ama bana tuhaf gelince korktum bi an
Esra-eymen3 Xiamei evet bı doktorumuza gitmek lazım.gitmeden burda bi sormak istedm.kayinvlidemde çok agladiyss ondan olmuştur dedi anlamadım
Esra-eymen3 Brkymnkrm çocuklarda fıtıkta mi oluyomus 🙄. Geçmiş olsun sizede. Aynen geç olmadan bı doktora göstereyim en iyisi. Çünkü herkes farklı şeyler söylüyor.
Brkymnkrm Esra-eymen3 teşekkür ederim canım geçti şükür doktora göstermekle en iyisini yaprsın👍 Sanırım bebeğinin adı eymen bizimde eymen 🙂
Esra-eymen3 MuhammedAmine hım anladım bide ben gotureyim bakalım doktora insaAllah sizin dediğinizi söyler.simdi doktorlar da farklı farklı şeyler söyleyebiliyor. Teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun
Esra-eymen3 AnnEmine1 3 aylıkken kontrol ettiginde doktor bakmıştı.bir şey demedi bı iki haftadir böyle.
Kubra5657 Esra-eymen3 çok normal bir durum endişe etmeyin bebeklerin yapısal olarak oluyor hastalık veya kusur değil korkmayın 🙂****
Esra-eymen3 Kubra5657 ay İnsaAllah öyledir insan ister istemez tedirgin oluyor.kayinvalidem de çok agladiysa da ondan olmuştur diyo