AnnEmine1 Benim oğlumda da o şekilde doktor içerisinde su olduğunu zaman işe geçeceğini geçmezse ufak bi operasyon ile düzeltileceğini söylemişti
MuhammedAmine Esra-eymen3 Bunu söylemem ne kadar doğru bilmiyorum ama içiniz rahat olsun diye yazıyorum çok afedersiniz eşim üroloji doktoruna muayene olmuştu ve doktor zaten böyle olması gerekiyor normali bu demişti benim oğlumun da öyle
Esra-eymen3 MuhammedAmine hım anladım bide ben gotureyim bakalım doktora insaAllah sizin dediğinizi söyler.simdi doktorlar da farklı farklı şeyler söyleyebiliyor. Teşekkür ederim bu arada Allah razı olsun
Esra-eymen3 idil1990 daha önce ben mi fark etmedim yoksa büyüdükçe daha netlesince mi fark edip dikkatimi çekti anlamadım. Kafama takıldı . Belki de degidiginiz gibi böyle olması gerekiyo.ama bana tuhaf gelince korktum bi an
Esra-eymen3 Xiamei evet bı doktorumuza gitmek lazım.gitmeden burda bi sormak istedm.kayinvlidemde çok agladiyss ondan olmuştur dedi anlamadım
Esra-eymen3 Brkymnkrm çocuklarda fıtıkta mi oluyomus 🙄. Geçmiş olsun sizede. Aynen geç olmadan bı doktora göstereyim en iyisi. Çünkü herkes farklı şeyler söylüyor.
Brkymnkrm Esra-eymen3 teşekkür ederim canım geçti şükür doktora göstermekle en iyisini yaprsın👍 Sanırım bebeğinin adı eymen bizimde eymen 🙂
Esra-eymen3 AnnEmine1 3 aylıkken kontrol ettiginde doktor bakmıştı.bir şey demedi bı iki haftadir böyle.
Kubra5657 Esra-eymen3 çok normal bir durum endişe etmeyin bebeklerin yapısal olarak oluyor hastalık veya kusur değil korkmayın 🙂****
Esra-eymen3 Kubra5657 ay İnsaAllah öyledir insan ister istemez tedirgin oluyor.kayinvalidem de çok agladiysa da ondan olmuştur diyo