sarekusu ben içmediği mamayı dökmekten yanayım her seferinde taze olsun diye. Bir yazıda bekleuem mama bakteri oluşturur diye okumuştum. Sıcaklışını derece ile ölçebilirsin eğer bikek zor geliyor anlaşılamıyorsa ben derece ile yapıyorum. Biberonu değiştirip mamayı bi kaç kere daha teklif edin. Keçi sütlü mamayı her bebek içmiyor. Yine içmezse değiştirin. Ben önce emzirip yarım saat sonra mama veriyorum. Teyzem ebe hemşire öyle yap demişti. Her seferinde emzirip arkadan bebeğin durumuna göre 120,150 cc veriyorum gündüz. Gece 180 yapıyprum 20 cc falan ya bırakıyor yadq bitiriyor. Bu cc meselesi bebeğe bağlı bunu sen deneyerek belirleyeceksin bebeğine göre. Mama içen bebek 3 4 saat acıkmaz ama bu bebeklede alakalı bir durum. O yüzden siz gözlemleyip bir yol çizmelisiniz. Mamanın içine zeytinyağı damlatabilirsiniz doktorunuza danışıp biz bi kaç kere mama değişikliğimde doktor önerisiyle damlattık. Onun dışında mamaya asla birşey eklemenize gerek yok. Mama veriyor iseniz muhakkak suda verin çünkü mama biraz yoğun bize doktorumuz verin demişti. Umarım faydası olur 🤲🤗