Öncelikle merhaba
anne sütünüz yetersizmi? Ek gıdaya başlamış olmalısınız 6 aylık olmuş bebeğiniz tadımlarla birlikte anne sütü ağırlıklı olmalı yetmiyor sanırım mama vermek istediniz evet mama 1 saat dışarda durabilir ama havlar sıcak ağır bir koku alıyor bozulunca dolapda 24 saat saklandığını buradaki yurt dışında yaşayan arkadaşların postlarından okudum denedim kokusu tazeydi ısıtıp verdim para ziyan olmadı👍🏻
tabi bebeğimede sorun olmadı☺️
mamanın içine birşey koymayın bence!
başka biberon deneyebilirsiniz bebek sevmemiş olabilir deneme yanılma yöntemi zarar resmen🤷♀️
6 aylık bebekler genelde 90 ile 120 cc içer ama bebeğinizim iştahına bağlı daha çokda içebilir azda
Mamayı sevmemiş olabilir ama iyi mama golden goat hipp combiotic deneyebilrsiniz yine her bebek farklılık gösterebilir deneyerek anlarsınız keşke mamaların numuneleri olsaydı😔 önce anne sütü verin sonra mama devamına anne sütü önceliktir altın besindir☺️ Termos alın birine kaynamış içme suyu sıcak başka bir kaba kaynamış soğumuş su muhafaza edin karıştırarak sıcaklığı yakalayın bileğinize döktüğünde yakmamalı bebişin boğazı tahriş olmasın kolay gelsin inşallah açıklayıcı yazmışımdır🤗