Ysmn99 Duriko memnun olmanıza çok sevindim ben de lansinoh denicem galiba.Bebeğiniz kaç aylık biberon emziği olarak hangisini kullanıyorsunuz 3 çeşidi var galiba 5 aylık bebek için hangisi uygun olur
Ceydakoruc Ysmn99 kesinlikle lansinoh anne göğsüne enn yakını ve ucu asla dişle kopartılacak gibi değil. 5 ay 19 günlük kızım var sadece onunla içiyor. Yavaş, orta, hızlı akış var ben orta akış kullanıyorum çok memnunum
Efemila35 Ysmn99 lansinoh dan çok memnunum. Hemde memeyi emmeyi bırakmadı. Ikisi aynı anda gidiyor. Ve bebiş çekmediği zaman akis olmaması çok artı, anne memesine en yakın olan biberon bence 👍
Bsecill Ysmn99 5 ay 21 günlük ve 3-4 günlükten beri kullanıyoruz biz meme reddi yaşamadık onun tek çeşidi var zaten momma diye geçiyor valla ben başta cam aldım 160 cc olandan kırıldı bunu 2 kez yaşayınca plastikten devam ediyorum şuan. Zaten onlar yavaş akışlı uç ile gönderiyorlar ekstra bişeye dikkat etmenize gerek yok
Ceydakoruc Ysmn99 ben sadece geceleri veriyorum uyku arasında yada bir işim olduğunda sağdığım süt yetmediğinde veriyorum. Hipp combiotikten çok memnunum birde similac tan
BaharBebek34 Ysmn99 1 numara alacaksınız sadece, 0-6 ay için. Sonra sadece uç kısmı değişecek, biberonu kullanmaya devam. Ben cam olanını kullanıyorum☺️