Ysmn99 Merhaba hanımlar hangi biberonun hangi modelini kullanıyorsunuz eksi artı yönlerini söyler misiniz rica edersem
BaharBebek34 Ysmn99 lansinoh kullanıyorum, çok memnun kızım. Doğumu yaptığım hastaneden ebe eve ziyarete gelmişti, onda favori markam lansinoh demişti, benim de içim iyice rahat ett☺️
Ysmn99 Canancann lansinoh biberonun herhangi bir çeşidi oluyor mu 5 aylık bebeğe hangisi alınır yoksa biberon tek tip mi
Ozden_ozkan26 Canancann bende avent almıştım tutmuyor banada lansınoh al tutar dıyorlar bende onu denıcem ınş benımkıde tutar
Canancann Ysmn99 biberon tek tip sadece delik sayıları farklı. 0-6 ay arası 0 numara diye biliyorum yani bir delikli yavaş akışlı.ama satıcılar yönlendirir sizi. Birde cam almanızı öneririm ağır falan ama plastikler koku yapıyo
Ysmn99 BaharBebek34 ne güzel maşallah.Lansinoh biberonun çeşitleri var mi tek tip mi? Alırken dikkat etmem gereken kıstas var mi?
BaharBebek34 Ysmn99 1 numara alacaksınız sadece, 0-6 ay için. Sonra sadece uç kısmı değişecek, biberonu kullanmaya devam. Ben cam olanını kullanıyorum☺️
aramsamsam Ysmn99 Her ikisinide kullandım ikiside çok güzel biberonlar memnunum. Sadece lansinohta 3 tip akıl hızı var aventte biberon ucu daha çeşitli.
Canancann Ozden_ozkan26 aventin ucu bence aşırı yumuşak. Oğlum ağzının içinde bi o yana bi bu yana çevirip duruyo sabit tutamıyo. Lansinoh anne memesine de daha yakın ama biz biberonu da bırakıcaz heralde. Memeden uzaklaştı iyice çünkü
Arasannesi Ysmn99 avent antı colıc biberon aldık bız gaz yapmaması adına.içerisindekı aparat bebek emerken hava alıp gaz olusması olayını engellıyor emılen kısmıda anne memesıne benzer üretilmiş bu ozellıklwrı hosuma gıttıgı ıcın tercıh ettım.yıne aventin natural olanıda guzel