Hazal89 Birkizannesi0731 yok canım ilk gittiğin doktor alalım derse başka yere görün mutlaka bence emzirdiğin icin olmuştur ben ve annem yıllardır bu beze ile yaşıyoruz seninkide zararsızdır üzülme
Birkizannesi0731 Hazal89 zaten bu virüs zamanında doktora bile gitmek istemiyorum ama mecburum ihmal etmek istemiyorum süt bezesi derler inşallah eğer dediğin gibi derse bide öZele giderim
gulerva Birkizannesi0731 bendede oldu kıxım 1 aylıkken ama 2-3 gün sonra kendiliğinden kayboldu sütüm birden arttığı için oldu bence
Kuzum35 Birkizannesi0731 benim de sağ koltuk altımda vardı ara çıkar ağrırdı(15yaşındaydım) doktora gittim göğsümde kitle çıktı. Ama siz emzirdiğiniz için akla ilk süt bezesi geliyor, tabii bir doktora görünmekte fayda var.
Kuzum35 Birkizannesi0731 15yaşındaydım o zaman doktor kötü huylu olmasından şüphelendi ameliyat oldum sonuç temizdi. Ama 6ayda bir kontrole gidiyorum.
Minitontik Birkizannesi0731 merhaba çok uzun zaman olmuş ama bu bezeyle ilgili doktora gittniz mi? Ne dediler? Ben bir hafta önce doğum yaptım. Bu sabah sol koltık altım çok ağrıdı. Elime minnacık bir beze geliyor ve korkuyorum
Birkizannesi0731 Minitontik genel cerrahiye gitmiştim lenf bezi demişti aralıklarla tekrar gel dedi ama gitmedim ihmal ettim . Ama siz daha yeni doğum yapmışsnız süt bezesi de olabilir . Geçmiş olsun
Minitontik Birkizannesi0731 bende bugün gittim lenf bezi dedi neden olduğunu söylemedi. Büyürse gel dedi. Bi sıkıntı çıktımı sizin bezenizde. Büyüme oldumu
Birkizannesi0731 Minitontik hayır canım benim bişey olmadı büyümedi de ağrısı geçti ama tekrar gidicem
Minitontik Birkizannesi0731 anladım çok teşekkür ederim. Çok soru sordum ama ağrısı ne zaman geçti acaba😭
Birkizannesi0731 Minitontik bir hafta kadar sürmüştü canım sonra geçti ama bence senin süt bezesidir yine de korkuyorsan bir doktora görün