zezeeyyy Birkizannesi0731 bende hamileyken çıkmıştı çok korkmuştum, süt dolduğu için oluşuyormuş antibiyotikle geçti
_tospikannesi Birkizannesi0731 bende de oldu canım ve ontaraftaki göğsüm bebek ne kadar emerse emsin hep sertti 2-3 gün sonra kendiliğinden geçti
Birkizannesi0731 _tospikannesi inşallah hemen geçer benim ki de canım emiyor yine de kızım ama tabi eskisi gibi değil
Gizemabc Birkizannesi0731 Dogumumdan hemen 1 hafta once 1 gecede sol koltuk altimda hafif acili bir beze olusuvermisti. Hemen diger gun ultrasona girdim. Tehlikeli bir durum olmadigini ogrendim. Ustune de dusmedim kendiliginden kayboldu. siz de gorurunun iciniz rahatlasin insallah. Bilmiyorum ne kadar dogru; ama eger aci varsa tehlikeli olmuyormus.
Birkizannesi0731 Gizemabc içime su serptiniz teşekkür ederm canım böyle durumda tedirgin oluyoruz istemeden de .
Hazal89 Birkizannesi0731 ilk zamanlar ağrı yapıyordu sonra ağrıda gecti yok her hangi bir tedavisi bazıları kendiliğinden kaybolabiliyor benim 2 tane duruyor 1 tanesi yok oldu bir kac doktor alalım dedi istemedim zararsız bir şey demiştim ve öylede oldu iyi ki aldırmamışım
Hazal89 Birkizannesi0731 yok canım ilk gittiğin doktor alalım derse başka yere görün mutlaka bence emzirdiğin icin olmuştur ben ve annem yıllardır bu beze ile yaşıyoruz seninkide zararsızdır üzülme
Birkizannesi0731 Hazal89 zaten bu virüs zamanında doktora bile gitmek istemiyorum ama mecburum ihmal etmek istemiyorum süt bezesi derler inşallah eğer dediğin gibi derse bide öZele giderim
gulerva Birkizannesi0731 bendede oldu kıxım 1 aylıkken ama 2-3 gün sonra kendiliğinden kayboldu sütüm birden arttığı için oldu bence
Kuzum35 Birkizannesi0731 benim de sağ koltuk altımda vardı ara çıkar ağrırdı(15yaşındaydım) doktora gittim göğsümde kitle çıktı. Ama siz emzirdiğiniz için akla ilk süt bezesi geliyor, tabii bir doktora görünmekte fayda var.
Kuzum35 Birkizannesi0731 15yaşındaydım o zaman doktor kötü huylu olmasından şüphelendi ameliyat oldum sonuç temizdi. Ama 6ayda bir kontrole gidiyorum.