defnesmomm ertugrulbey19 bizde 2.5 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu ile başladı reddetmeler, 4.5 aylık olduk, gündüzleri reddedip geceleri emiyor, gündüz teklif ettiğimde nadiren tutuyor. Emziği nasıl bıraktınız, ben bugün ilk kez denedim ama inanılmaz ağladı…
ertugrulbey19 defnesmomm Bir an da bıraktık hiç vermedim her agladığında emzirdim. Normalde emzikle kendi kendine uyurdu bırakınca uyumakta zorlandı ama emerek uyumaya alıştı sonrasında. O da iyi olmadı ama yeterki emsin. Bir haftaya unutuyor emziği çok zor değil inanın. Bir daha istesenizde emmiyor emziği istemiyor
defnesmomm Sivas580 1 haftadır ben de öyle yapıyorum. Ama bu kez de emzirmeye geri dönemeyiz diye düşünüyorum…
Sivas580 defnesmomm dönemeyiz bende garkındayımda böle de çok yıpratıcı ve çocugum aç kıyamadım gittiği yere kadar sağcam artık
Mervisko defnesmomm benim kızım da 3 aylık.ortalama 1 aydır ve son 2 haftadır tavan yapmış durumda.uyrken emziriyorum ama 5 dakka emiyor. Her ay 1 kg alan çocuk bu ay sadece 300 Gr almış.ben de 2 gündür sağarak veriyorum 60cc ortalama2 saatte bir. Önceden huysuzlanırdı ağlaktı hep.megersem açlıktanmış yavrum.5 dakikayı geçmiyordu saat tutuyordum artık.valla aç kalmasındansa sağanak veriyorum.biberona alışırsa alışsın.aç kalmasın yeterki.zaten süt benim sütüm
kitapkokusu_ Mervisko sütün gelmesi çok iyi benimki de biberona alıstı ama sütüm kesildi malesef mama vermek zorunda kaldım
ertugrulbey19 defnesmomm Deneyin bence de çünkü emzik ve biberon başlıca meme reddi sebebi. Benim oğlum bildiğin beni değil emzik emmek istiyordu çok sinir bozucu 🙄
kitapkokusu_ defnesmomm 4 aydır bu sorunla uğrasıyorum malesef emmiyor hala deniyorum emzirmiyorsun mama rahat geliyor demezlermi birde daha çok moralim bozuluyor uykuda verdim neseliyken verdim kesinlikle memeyi kabul etmiyor çok üzücü bir durum malesef
Mervisko kitapkokusu_ olsun sıkma canını.sonuçta aç kalmıyor.benim oğlum mamayla büyüdü.şuan 6 yaşına girecek.dert etme kendine 😍
kubra_s defnesmomm neler denedim neler hatta post bile açtım artık pes ettim ben çünkü daha gögsümü açınca çıglık kıyamet bu durum beni o kadar yıprattı ve üzdü ki anlatamam sagıp veriyordum sürüm bitme noktasında artık 10 cc falan çıkıyor bende günde 3-4 defa sagıyorum ne yapalım
Kelebegimmmm kubra_s günde 3-4 kez değl. 10 kez sağarsanz 24 saatte sütünz artar. Pes etmeyin sağın. Ben sağıyrm meme reddinden dolayı
Canancann Defneeem ya bende hep uyutup öyle emZiriyorum. Geçti mi sizinki ben 2 aydır uğraşıyorum tam geçti heralde dediğimde kilo kaybı var diye mama başladık yine uzaklaştı memeden
Defneeem Canancann Ya aslında geçti Ama geçici de bir durum değil bence yani ara sıra da hala meme reddi yaşıyoruz ben de mama veriyorum ara sıra sadece geceleri uyumadan önce O da geceleri Tok tutsun uyanmasın Sadece sabır Sadece sabır edeceğiz zamanla geçecek
Canancann defnesmomm aynı durumdayız canım 2 aydır savaş hali heleki gündüz sıcakta aman Allahım! Kilo kaybı da var mama başlayın dediler başladık günde 3 kere falan 60 ar cc veriyorum öyle çok da değil yani ama iyice uzaklaşıyo. Çözümünü bulursan banada söyle
defnesmomm Canancann ben mecburen mama veriyorum, idrar yollarında enfeksiyon olduğu için daha bol sıvı tüketmesi gerekti, emmediği için mama başladık 1 ay kadar önce. Emdiği kadar emiyor, günün geri kalanında mama. Sütünüzün azalmaması için sağmanızı öneririm, şimdilik benim de çözümlerim bunlar. Bebeğe göre hareket etmek lazım mecburen