defnesmomm Yüzlerce post açılmıştır eminim ama nasıl baş ediyorsunuz bu konuyla. O kadar zor ki dayanabilmek. İlacı filan olsa alırım, kullanırım. 😶
Defneeem defnesmomm hep uykusu da emzirdim malasef geçiyor ama bide gelip annelere sormak lazım tabi😇♥️ uykusunda emzire bilirsiniz sizde uyannikken malasef emmiyor lar 😇
Guldognnn98 defnesmomm benim bebeğim 1 buçuk ay emme zorluğu çekti başlarda onunla berabe rbende agliyodum anneme kaç kere dedim mama verin sagmaktan yoruldum nefret ediyorum annem destek oldu mama yok dedi sagaxaksin ben sagidm annem kaşıkla verdi ağzına 20 gün böyle oldu çocuğun ağzında pamukcuk çıkmıştı o yüzden reddetti ve ağzı çok küçüktü zamanla sabırla duayla azim ettim emzirmeye devam ettim ne zorluk çektim anlatamam hamileleigim falan çok kolaydı en zoru emzirmekmis oysaki . Hiç bir bilgim tecrübem yoktu emzirme konusunda hiç araştırmada yapmamıştım. Şuan ki aklım olsaydı üzülmezdim o kadar olmuyorda kendimi niye strese sokayim ki
tuananilmoms defnesmomm 3.ayından beridir var şuan 4ay 23 günlük yeni yeni aşıyoruz, zorlama istediği zaman istediği kadar emsin isterse 2-3 dk olsun kafana asla takma , uyurken emzir benim çözümüm oydu, birde teknik değiştir mesela ben kucağıma alıp normal herkes gibi emziriyordum o şekilde istemiyordu bi kaç zamandır yanına yatıyorum göğsümü uzatıyorum o şekilde emiyor ☺️ Allah sabır versin deli eden bi durum🤦🏻♀️
Canancann Defneeem ya bende hep uyutup öyle emZiriyorum. Geçti mi sizinki ben 2 aydır uğraşıyorum tam geçti heralde dediğimde kilo kaybı var diye mama başladık yine uzaklaştı memeden
Defneeem defnesmomm gündüz uykularına geçerken de emzirmeye dene bende her şeyi denedim birlikte duşa bile girdik ama yok zamanla geçiyor hatta geçmiyor kalıyor sonra bile yani biraz çocuk şarkıları falan söyleyin kucaginizda gezdirerek emzirin yani illa ki canına tak ediyor ve emiyorlar bende ilk zamanlar arabada gezdirip emzirmistim eşimle çok zorlanmistik 😇
Mervisko defnesmomm benim kızım da 3 aylık.ortalama 1 aydır ve son 2 haftadır tavan yapmış durumda.uyrken emziriyorum ama 5 dakka emiyor. Her ay 1 kg alan çocuk bu ay sadece 300 Gr almış.ben de 2 gündür sağarak veriyorum 60cc ortalama2 saatte bir. Önceden huysuzlanırdı ağlaktı hep.megersem açlıktanmış yavrum.5 dakikayı geçmiyordu saat tutuyordum artık.valla aç kalmasındansa sağanak veriyorum.biberona alışırsa alışsın.aç kalmasın yeterki.zaten süt benim sütüm
Bellatrix defnesmomm Aynı benimde öyle düzelir mi bilmiyorum tamamen bırakırsa diye endişe ediyorum:/
Kelebegimmmm defnesmomm ben neler yaptım olmadı. Kara kara düşünyrm. Hatta dün yine post açtım. Umudumu kaybetmk istemiyrm ama hiç ışık yok
Defneeem annediyeabartmayin bilmiyorum ki aslında geçici bi durum değil bu anne bu duruma alışıyor 😇 sizde kucaginizda gezdirerek çocuk şarkıları söylersek deneyin biz duşa da girdik beraber ama fayda etmedi alışcaz mecburen başka çare yok, 😊😊
defnesmomm Defneeem biz de banyoda filan denedik ama olmuyor, kalıcı olması lazım bulduğum yöntemin ama ne yaptıysam olmadı. Peki biberonla filan vermek zorunda kaldınız mı?
defnesmomm Bellatrix ben de aynı şekilde, bırakır diye düşünüyorum ne yazık ki. O kadar moralim bozuluyor ki
Defneeem defnesmomm vermek istedim ama emzirdigim için devamlı makinede sütum çok çıkmadı çıkan sütünde bebegim içmedi zaten yani ne biberon ne meme hiç birini istemedi o zaman yani kalıcı bisey bulmak çok zor işte uykuda emzir bol bol oda sütun kesilmesin diye uyanıkken de çok emmiyorlar çünkü uyurken içtikleri süt yağlı cnku bekliyor göğüste yaglaniyor tok tutuyor heralde 😇
ertugrulbey19 Valla o kadar uzun süre yaşadım bu durumu ve o kadar uğraştım ki lafını duyunca tüylerim diken diken olur hala tekrar yaşayacağım diye korkarım 😣 Yanlış hatırlamıyorsam biz 3.ayin sonlarından 5bucuk 6.aya kadar yaşadık. Emzirmeye çalışıp sonrasında sagip kaşıkla veriyordum. Emziği bırakmıştık. Sık sık teklif etmek ama israrci olmamak. ☝🏻Bol bol ten teması ve birlikte duş. 👍🏻 Şuan 7 buçuk aylık güzel emiyor 🧿
defnesmomm ertugrulbey19 bizde 2.5 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu ile başladı reddetmeler, 4.5 aylık olduk, gündüzleri reddedip geceleri emiyor, gündüz teklif ettiğimde nadiren tutuyor. Emziği nasıl bıraktınız, ben bugün ilk kez denedim ama inanılmaz ağladı…
Selimustafa ertugrulbey19 emerek uyumaya alıştı mi sizin bebeğiniz de . Benim oglumdada meem reddi var 3 aylıktı başladı şuan 5 aylık devam hala uykuya geçişte aliyor sadece o yüzden memede uyumaya alıştı
arasimo Bizde 4.aydayız ve aynı durumla karşı karşıyayım. Gündüz Uykulu hallernde hep teklif ediyorum. Başka bi şekilde de hiç vermiyorum mecburen acıkıp tutuyo Başka çaresi yok sanırım inşallah atlatırız şu ayları
Denizanasi2403 Guldognnn98 annenin ellerinden öpüyorum bizde aynı durumdaydik ve destek olan yol gosteren bi tane adam olmadi aksine cocuk huysuzlastikca sütün yaramıyor muhabbeti yaptılar 2 ay zorla emdi şuan ise 1 damla sütüm kalmadi oğlum oldu 3,5 aylik ve artik mama ile besleniyor. Bende eskisi kadar kendimi uzmemeye çalışıyorum. O kadar laf ediyorlar ama bisey bildikleri yok maalesef
Smryna defnesmomm anne memesi reddi diye youtube dan esra ertuğrul var onu dinleyin derim. Benim ki de 1 bucuk ay asla sürmedi sınır krizleri gecirdi biberona alıştığı için. Şimdi şimdi 2 3 dkkalik çekişler yapip bırakıyor onun faydası oldu bana belki size de olur.
Sivas580 defnesmomm valla ben çok direndim çocuğu aç bıraktım ama olmadı pes ettim biberonla sağıp veriyorum artık
defnesmomm Sivas580 1 haftadır ben de öyle yapıyorum. Ama bu kez de emzirmeye geri dönemeyiz diye düşünüyorum…