deryardakayra Linasuannesi 311 liraya aldım sağlık ocağına götürdüm hemşire yaptı şırıngası var zaten yavaş yavaş ağzına damlattı
HonKiPonKiDoNiNo Bilemiyorum Eczanede ne kadar oldugunu, aylik takibimiz ozel doktorda yapiliyor fiyat farkliliklari illaki vardir. nilay35
Asliorhan Mom9 doktoruma sormadim daha 26 gunluguz ama ben onceden fikrim olsun diye sordum bilgili annelerimize cunku bazen doktorlar bile bu asiyi soylemiyo yada saglik ocagi ebeleri
HonKiPonKiDoNiNo Yok cnm Özel muayenehane, tahliller asilar biraz daha tuzlu oluyor ama olsun 🙈 Icimiz rahat oluyor ve heran her kosulda doktora ulasabiliyorum.. nilay35
Asliorhan nilay35 aynen bende oyle eltim bu konuda cok cekti cunku ona soylemediler bizde bilmiyoduk iki yasini doldurunca 7 gun boyunca isal kusmasi oldu ve hic bi sekilde gecmedi bende oyle olmasin diye yaptrmak istiyorm 3.aynda
Elifdurumm Eğer maddi imkanınız varsa bende kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim bende yaptırdım herhangi bi yan etki gelişmedi aşıya dair fiyat farklılıkları oluyor eczaneden 318 demişlerdi takipli olduğumuz hastaneden 200e aldık