Mom9 Asliorhan ben iki dozunuda yaptırdım. Herhangi bi sıkıntı olmadı sadece bebeğinizde alerji varsa doktorunuz söylemiştir belki yapılması uygun olmuyo.
Asliorhan badew yaptirilmasi gereken bi asimi diye merak ettim cunku birinden duymustum hanileydm o zamn tavsiye etmemistii ondan sordum
HonKiPonKiDoNiNo Yaptirdik 2 doz. Bebeklerde rota virus hastaligi agir ishal seklinde geciyor, hastanede yatislar bile olabiliyor.. Bu asi tamamen belki korumuyor ama en hafif sekilde atlatilmasini sagliyor.. Maddi durumunuz musait ise yaptirin kesinlikle
nilay35 HonKiPonKiDoNiNo agir ishal evet ama vücut tamamen su kaybediyor vucut suduz kaldiginda acil hastaneye yatiriliyor
nilay35 Asliorhan aslinda bence onemli bi asi benden 2 qun once dogum yapan arkadasm gecende dediki bana ben hc duymadm doktorda demedi bn yaptirmicam veremem o kdr para die blmiom napti bn rske atamam ya gerekirse market alisverisi yapmam asisini vurdururum
RuzgarAtlas Asliorhan ilk çocuğumda yaptırmamıştık ağır kusma ve ishal olmuştu sabaha kadar serum aldı ikincide hemen yaptırdım şimdi 1. Doz 3 aylıkken 2.doz olucak bence yapılması gerekiyor
Neslihannn_ Aysheecann bazı doktorlar 3 ve 5 bazı doktorlar 2 ve 4. Aylar diyorlar. Biz 2. Ayda yaptırdık ilk dozumuzu
HonKiPonKiDoNiNo Yanlis hatirlamiyosam 390 tl. idi galiba. Biz ozel doktorunda yaptirmistik . Agizdan verilen bir asi isterseniz kendinizde eczaneden alip uygulayabilirsiniz.. Asliorhan
Asliorhan Mom9 doktoruma sormadim daha 26 gunluguz ama ben onceden fikrim olsun diye sordum bilgili annelerimize cunku bazen doktorlar bile bu asiyi soylemiyo yada saglik ocagi ebeleri
deryardakayra Linasuannesi 311 liraya aldım sağlık ocağına götürdüm hemşire yaptı şırıngası var zaten yavaş yavaş ağzına damlattı
Asliorhan nilay35 aynen bende oyle eltim bu konuda cok cekti cunku ona soylemediler bizde bilmiyoduk iki yasini doldurunca 7 gun boyunca isal kusmasi oldu ve hic bi sekilde gecmedi bende oyle olmasin diye yaptrmak istiyorm 3.aynda
HonKiPonKiDoNiNo Bilemiyorum Eczanede ne kadar oldugunu, aylik takibimiz ozel doktorda yapiliyor fiyat farkliliklari illaki vardir. nilay35