GamzeKeser FrenchPress ptt ile uğrasma ara sgk yı bankanın hesap numarasını tanımlasınlar direk hesabına yatsın ben öyle yaptım
GamzeKeser Fakat benim aldığım cocuk için değil iş yerinden izine ayrıldıgım için o süreçteki doğum paramdı ama süt parası vs bunlarda yatmıs onların hepsi verdiğim hesaba yattı bence öyle yap
Secill FrenchPress tanımlı banka hesabı olsa bile PTT den alınıyor diye biliyorum. 170i arayıp sorabilirsin 😉
Canangun FrenchPress bn banka belirttiğim halde ptt yattı ve e devlette ödeme aşamasında yaziyo ödendiği halde yani hesaba yattığı halde bn 3 ayda aldım ancak yatırabildiler
MarlaSinger Sareaykilic mail geliyor mail gelmeden yatmıyor galiba. Bende gittim aynı dediğiniz gibi. Sonra mail geldi. Ama benim doğum param 8 ay yatmadığı İçin cimere şikayet ettim 1 ay sonra yattı
GamzeKeser hastane size doğumdan sonra yada önce tam bilmiyorum suan evrak veriyor onu sgk ya teslim ediyorsunuz ama benim iş görmezlik raporumda dahildi buna belki sadece süt parası almanın baska bir işleyişi vardır
GamzeKeser Uykusuzzannee siz yarın sgk 170 i arayın tüm sorularınızı en ince ayrıntısına kadar cevaplıyorlar burda herkesin izlediği yol farklı bence arayın size yol göstersinler bende bilmiyordum aradım dedikleni yaptım paramı aldım
Uykusuzzannee GamzeKeser çok teşekkür ederim arayayım sabah ben bilmiyordum benim eşim asker bi kaç kişi alamazsınız demişti bizde oralı olmamıştık☺️
Synmannesi Oglusm herkes alıyor doğumdan bir ay sonra PTT den alıyoruz dediler bilmiyorum artık bende beklemedeym
gmzekrsu Oglusm Canli dogum yapan herkes o parayi alabiliyor cocugun kimliği çıktığında gidiyosun form dolduruyosun
taaslankara FrenchPress ödeme asamasinda diyorsa hesap numarasi verdiyseniz bankaya yoksa ptt ye yatiyor
esra0474 FrenchPress PTT’den çekeceksiniz. DüZen şöyle; örnek Haziran’ın 25inden önce başvurduysanız Temmuz’un 25inden sonra direk PTT’den çekebilirsiniz
Meltemgunturkun Leylaaaaa bilgi geliyor mu canım benim eşim başvurmuştu benim numarama mesaj gelirdi yatsaydı dedi
Uykusuzzannee GamzeKeser eşime söyledim biz emekli sandığına bağlı olduğumuz için alamıyormuşuz o yuzden aramadım bende
Desire34 FrenchPress süt parası 202 tl r devlette tanımlı banka hesabına yatar doğum parası 300 tl PTT den alınır çalışan anne iseniz doğum yardımı da e devlette tanımlı banka hesabına 3 taksitle yani 3 e bölünüp 3 ay da kısım kısım tanımlı banka hesabınıza yatar