ayazasaf cansuaydin midye zehirlemesi için eğey bir yemen lazım senden ona civa geçişi içinde öyle 1-2 tane yemenle sorun olmaz sadece temiz olduğuna güvendiğin bir yerden ye. Ayrıca ben su ürünleri mühendisiyim ziraat mühendisinin yanında 😄 türkiyedeki midye çiftliklerinden getirilen midyelerde ağır metal toksisitesi çok fazla değil
cansuaydin Canim kızlar, bebemi düşünüp vicdan yapıp yemedim😂 haber vereyim dedim size de, dün akşam ufak bı kaçamak yaptık aylar sonra, kaçamak dediğim de çok güvendiğim bir restoranda ultra sosyal mesafeli bı akşam yemeği.. no midye 😂
Sophie8 cansuaydin 16 aylık ilk defa geçen gün midye tava yedim 😅 içim rahat etmez derseniz en azından bir tane yiyin nefsinizi bastırırsınız🤗
asafinannesi_ cansuaydin , 4 aylık hamileyken 80 tane yedim , şuan 35 günlüğüz yenilmemesi gerektiğini duyunca vicdan azabı cektim resmen 😒
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi cansuaydin Hamileliğimden itibaren 1 tane dahi yemedim. Bir oturuşta 50-60 tabe tek başıma yiyorum en az. Ama zararlı şu dönemde emzirirken diye biliyorum hatta, yaz aylarında hiç tüketmem zehirlenme olayı çokndaha fazla oluyor. Tercih sizin 1,5 yıl olacak galiba kızım 9 aylık asla.yemedim. Emzirme dönemi bitene dek yemeyi düşünmüyorum 😌
Edward AyPerisiVeGokPrensininAnnesi napim dedim gözüm kalmasın zararlı olur birşey olur korkusu vardı ☹️
Kuzum35 cansuaydin ben geçen ay 3-4 tane yemiştim ertesi gün kızım da kırmızı kırmızı benekler oluştu. Bir daha yemem vicdan azabı çektim valla