Yenihayat Busemm merhaba her ay kontrolünde doktor başının arkasını da kontrol ediyor bebekler hep aynı yöne bakıp aynı tarafa yattığında beze oluşuyormuş benim kızım sol tarafa yatıyor kafası yamuk .Doktor sürekli değiştir dedi beze oluşabilir dedi sizinde o yüzden olabilir
Busemm Yenihayat bizimki hep sırt üstü yatıyor kafayı hep sağa sola çeviriyor uyurken yarın gidicez doktorumuza inş kötü bişey çıkmaz
hanimefendi Yenihayat merhaba. O tarihlerde yattığı tarafta mı beze oluyor isi hatırlıyor musunuz ? Bebeğim 3 aylık, ensenşn sol tarafında saç dibinde var mercimek ile ufak bir nohut arası büyüklükte
Busemm Ipekk merhaba, doktorumuza gittik bugün lenf şişmesi olmuş bebeklerde olur korkulcak bişey değil dedi. Enfeksiyonla alakası var mı dedim var ama viral yollu dedi. Hafif düzeyde üşütmeden soğuk algınlığından olur kafaya takılcak bir şey değil dedi.
Ipekk Busemm çok teşekkür ederim şuan kızımdada idrar yolu enfeksiyonu var. Belkide ondan kaynaklı çok sağolun🙏🏻🙏🏻
Kariii Busemm merhaba yazışmanın üstünden epey geçmiş.. şişlik geçtimi. Benim 4 aylık kızımdada aynı durumda sert şişlik mevcut, sağ kulağının arkasında
saripapatyam2 Busemm merhaba benim oğlumdada var dün farkettim çok panik oldum nasıl oldu sizinki geçtimi 😔
Hazal22 saripapatyam2 bizimkindede var doktora sordum normal o dedi üstünde durmadı bile🙄doğduğundan beri var 3bucuk aylığız
Busemm saripapatyam2 yok geçmedi bizimki de korkulcak bir şey değilmiş doktorumuz öyle söyledi. Viral enfeksiyondan sonra savunma amaçlı yapabikiyormuş vücut
Cannss Hazal22 merhaba bebeginizin kafasindaki sislik gittimi acaba?benim kizimdada dogdugundan beri kafasinin sol tarafinda mercimek kadar sert bir sislik var doktor takip et sismiyorsa kizariklik yoksa vs.gecer dedi ama hala gecmedi?sizinki gectimi acaba merek ettim?
Mlkbyk Can instagram da @hekimanne diye bi çocuk doktoru var cok güzel açıklama getirmiş bu bezeler hakkında bi bak istersen problem olmaz diyor ama tatmin olmak amaçlı bi dr sor istersen
erenbuse Merhaba, benim kızımda 4 aylıkken gözünün yan tarafında mercimek büyüklüğünde bezeye benzer birşey çıktı, dokunduğumuzda ağrımıyor yağ bezesi gibi ama tam anlamadık, doktorumuza sorduk takip edelim genelde zararsızdır dedi birşey yapmaya gerek yok dedi. daha sonra çenesinin altında gıdığında bir tane daha çıktı derken kafasının arkasında çoğalmaya başladı. çok büyümüyor ufak mercimek tanesi kadar fakat toplam 12-13 tane oldu ve hep kafasının arkasında çıkıyor. Doktor bağışıklık sistemi tepki veriyor olabilir dedi, kan tahlil yaptırdık ama sonuçlar temiz çıktı. şuan kızım 9 aylık oldu ve hala duruyor 12-13 tane beze. Sizdeki durum nedir? geçti mi? ya da mantıklı bir yanıt alabildiniz mi bu durum ile ilgili?
Yag_mur32 Busemm merhaba benimde 4 aylık kızım var alnının kenarında mercimek büyüklüğünde hareket etmeyen bi sertlik var sanki kemik gibi sizin geçti mi doktor ne dedi cevaplarsanız çok sevinirim
Ekaymak Kariii Yag_mur32 siz sordunuz mu doktora aynı şeyi şuan ben yaşıyorum kızımın kulağının arkasında nohut kadar bir şişlik var
Kariii Merhaba benim 4 aylık kızımında sağ kulağının arkasında dediğiniz şişlik var. Yazışmaların üzerinden bir sene geçmiş. Şişlikler geçtimi.. paylaşırsanız çok çok memnun olurum