erenbuse Merhaba, benim kızımda 4 aylıkken gözünün yan tarafında mercimek büyüklüğünde bezeye benzer birşey çıktı, dokunduğumuzda ağrımıyor yağ bezesi gibi ama tam anlamadık, doktorumuza sorduk takip edelim genelde zararsızdır dedi birşey yapmaya gerek yok dedi. daha sonra çenesinin altında gıdığında bir tane daha çıktı derken kafasının arkasında çoğalmaya başladı. çok büyümüyor ufak mercimek tanesi kadar fakat toplam 12-13 tane oldu ve hep kafasının arkasında çıkıyor. Doktor bağışıklık sistemi tepki veriyor olabilir dedi, kan tahlil yaptırdık ama sonuçlar temiz çıktı. şuan kızım 9 aylık oldu ve hala duruyor 12-13 tane beze. Sizdeki durum nedir? geçti mi? ya da mantıklı bir yanıt alabildiniz mi bu durum ile ilgili?
Yag_mur32 Busemm merhaba benimde 4 aylık kızım var alnının kenarında mercimek büyüklüğünde hareket etmeyen bi sertlik var sanki kemik gibi sizin geçti mi doktor ne dedi cevaplarsanız çok sevinirim
Ekaymak Kariii Yag_mur32 siz sordunuz mu doktora aynı şeyi şuan ben yaşıyorum kızımın kulağının arkasında nohut kadar bir şişlik var
Kariii Merhaba benim 4 aylık kızımında sağ kulağının arkasında dediğiniz şişlik var. Yazışmaların üzerinden bir sene geçmiş. Şişlikler geçtimi.. paylaşırsanız çok çok memnun olurum
Kariii Busemm merhaba yazışmanın üstünden epey geçmiş.. şişlik geçtimi. Benim 4 aylık kızımdada aynı durumda sert şişlik mevcut, sağ kulağının arkasında
Burakefe Busemm merhaba bunu okursanız lütfen cevap yazın bebeğinizdeki beze geçti mi acaba. benim oglumda da var 1 yaşında 5 aylıkken fark ettim hala geçmedi.
Hirayse15 Burakefe merhabe bende arastiriyordum bu sayfa denk geldi benim kizimde 1 bucuk yasinda nohit gibi sislik var kafasinda bende sormayi unutuyorum doktora hep ama bidahine sorucam hala var cunki
Hbbsnnplt Hirayse15 merhaba sordunuz mu nohut büyüklüğünde bizdede var ve sanki büyüyiry çok korkuyorum
Aesma Benim oğlumun kafasının arkasında var iki taraflı saçlı bölgede hareketli 2 aylıkken farketmiştim hala duruyor şuan 21 aylık
Adlk Busemm yeğenimde olmuştu doktor vurulan aşının bayat olabileceğini o yüzden olduğunu söylemişti 11 yaşında hala duruyor bi zararıda yok ama
Cannss Hazal22 merhaba bebeginizin kafasindaki sislik gittimi acaba?benim kizimdada dogdugundan beri kafasinin sol tarafinda mercimek kadar sert bir sislik var doktor takip et sismiyorsa kizariklik yoksa vs.gecer dedi ama hala gecmedi?sizinki gectimi acaba merek ettim?
saripapatyam2 Hbbsnnplt minik bi nohut kadardı.. az iniyor hasta filan olursa şişiyordu.. şu an 3 yaşında geçti yok.. doktora götürmüştüm ben zaten normal demişti
Benkeyfimkahyasi90 saripapatyam2 Ayy Benim bebegimdede var az once farkettim yuregim agzima geldi sert hareket etmio 1 hafta once atesli hastalik gecirdi acaba ondan mi?bizim ki tam kulagin arkasi degil kafatasinda sac olan yerde hareket etmio nete baktim lenf kanser falan yazio pazartesi ilk is dr a gidicem 😞😞😞
hanimefendi Benkeyfimkahyasi90 inş bebeğin iyidir. Sıkıntı çıkmadı umarım o saman. Bende de var bebeğimde yani. Okurken gördüm araştırdpımda şimdi
hanimefendi Yenihayat merhaba. O tarihlerde yattığı tarafta mı beze oluyor isi hatırlıyor musunuz ? Bebeğim 3 aylık, ensenşn sol tarafında saç dibinde var mercimek ile ufak bir nohut arası büyüklükte