Sinem2 Zuluu Allah yardımcınız olsun, mamalar gerçekten çok pahali. Bi deneyin memnun kalırsanız devam edersiniz
Zuluu miracinnannesii allah yardim etsin ben kiracı değilim ama iki cocukluyum kazandığın kadar harcıyorsun da bide hipp in ürünü olunca bi şans vereyim dedim
160119 Zuluu Canım bı dönem bende kullandım memnundum ama daha sonra bebivitanin bı kaç ürününün topaltıldığı konuşulmuştu burada bakanlık tarafından. Konuyu tam hatırlamıyorum ama iyi bı araştırın
miracinnannesii Zuluu allh razı olsun canım cümlemize gercekten cok zor bakalım memnn kalırsam paylşım yaparım konuyla alakalı
Haticenur Zuluu bn normalde humana kullandım ama bir kez zorunluluktan bebevita aldım ve içinden böcek çıktı hatta ilk farketmedim malesef oğluma iciirken gördüm ve netten baktığımda bu yüzden bir çok kişinin sikeyet ettiğini gördüm bnce kullanmayın
Zuluu Haticenur bu sıkıntı bir cok mamada oluyor ınternetten bakarsaniz görürsünüz ben şans olduğunu düşünüyorum
Zuluu Happymother54 işte şans denek binde bir oluyor ama cok pahali olan mamalarda bile böyle şikayetler gördüm ben
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Zuluu Bim aralik ve oncesinden cok bozdu herkes bu konuda dikayetci. Hamburger koftesinden zehirlendik biz. İgrenç ordan hic bisey almam artik bir oofte aliyordum asla.
Happymother54 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ben İsrail ürünü olan markalara çok dikkat ederim ve çoğu marketteki ürünlerin hepsi İsrail mali. O yüzden İsrail mali olan ürünü hayatta evime sokmam BİM’in kendi markası olan ürünleri tercih ediyorum genelde en azından paramın nereye gittiğini biliyorum