Happymother54 Zuluu ben kızıma bebevita kullanmıştım bı sorunla karşılaşmadım beğendim açıkçası. Hipp markasının ürünü sonuçta bildiğim için gönül rahatlığıyla kullandım 🤗
Deletedmom328 Zuluu bir defa aldım mecburi bi şekilde dışardaydım üzerimde para fazla yoktu oğlum zaten sevmedi ve bana da tuhaf geldi internetten baktım şikayetvar da içinden böcek çıktıgına dair yazı ve görseller vardı gözümde anında karardı 🙄
Sinem2 Zuluu bende kullanıyorum şimdilik memnunum ama içim rahat değil sanki. Başka mamaya geçmeye de korkuyorum acikcasi. Similac almıştım kabız yaptı
160119 Zuluu Canım bı dönem bende kullandım memnundum ama daha sonra bebivitanin bı kaç ürününün topaltıldığı konuşulmuştu burada bakanlık tarafından. Konuyu tam hatırlamıyorum ama iyi bı araştırın
miracinnannesii Canım bnde şimdi yorumlara baktımda memnuniyet agırlıklıydı bnde yarın baslarım blki bizde sma optpro kullnıyorz 400 gr 62₺ ve 1 hftada bitiyo meme mama gtmemize ragmn zorluyor bzi braz bende yarın baslım bakalım
Canan2727 miracinnannesii bende sma optipro kullanıyorum 800gr 97ye alıyorum ve cok gdiyo mama bize ya 400gr size ne kadar yetiyo biz meme+mama gidiyoruz ama 15-20 günde bitiyor mamamız
Sinem2 Zuluu Allah yardımcınız olsun, mamalar gerçekten çok pahali. Bi deneyin memnun kalırsanız devam edersiniz
Zuluu miracinnannesii allah yardim etsin ben kiracı değilim ama iki cocukluyum kazandığın kadar harcıyorsun da bide hipp in ürünü olunca bi şans vereyim dedim
miracinnannesii Zuluu allh razı olsun canım cümlemize gercekten cok zor bakalım memnn kalırsam paylşım yaparım konuyla alakalı
Haticenur Zuluu bn normalde humana kullandım ama bir kez zorunluluktan bebevita aldım ve içinden böcek çıktı hatta ilk farketmedim malesef oğluma iciirken gördüm ve netten baktığımda bu yüzden bir çok kişinin sikeyet ettiğini gördüm bnce kullanmayın
Zuluu Haticenur bu sıkıntı bir cok mamada oluyor ınternetten bakarsaniz görürsünüz ben şans olduğunu düşünüyorum