Monaroka Egeymen ayyy bin şükür ya inşallah daha da güzel haberler alırız. Rabbim bir an evvel kavuştursun yavrunuzu size.
123gls Egeymen inşallah çok güzel haberler alırsın Allahım güzel yavrunu sana bağışlasın buradaki arkadaşlarda her daim dua ediyoruz 🤲🏻
Poyraznisam Egeymen canım nasıl kuzu hayırlı bir haber var mı inşallah inan dün gece sabah namazında hep dua etdim paşaya inşallah uyandıgı haberinı verirsin bizlere
Demirac19 Egeymen çoook şükür çok sevindim o küçük melekler çok güçlü 😍 inşaAllah daha iyi haberler alıp sağlıklı bir şekilde yavrunuzu kucağınıza alacaksınız 🤗💕
Berenmerve Egeymen tez şifalar diliyorum miniğe💛 sanada kocaman sabır güzel annesi güçlü ol gücünü hissetsin Allah yardımcınız olsun 🤲
B1558 Egeymen Yüce Rabbim şafi adıyla şifasını versin minik paşanın inşAllah sizede sabır dualarım sizinle
Sewimlii Egeymen Dualarım seninle silerim Rabbim C.c sağlık versin hayırlısı ile kabul yavruna sağlıklı hayırlı ömürleri olsun inşallah hayırlı haberlerini alalım inşallah.
Bengisu_dunya Egeymen ayy nasıl sevindim kuzun inşallah sağ salim gelicek kucağına Allahın izniyle 🙏🙏🙏🙏
Pamuksekerim87 Egeymen çok sevindim daha da güzel haberler alacağız inşallah. Allah daha güzel haberler nasip etsin inşallah
Poyraznisam Egeymen ayyy çoook sevindim canım Rabbime bin şükür devamıda gelecek inşallah kurban oldugum yavrum inşallah bizlere guluşlerini hatta yaramazlıklarını bile yazacaksın canım
Dragonannesi Egeymen bebekler çok güçlü hepsi geçecek inşallah buraya yazacaksınız girip girip posta bakıyorum. Güzel haberlerinizi bekliyoruz geçti deyin evimize geldik her şey yolunda deyin bir de birlikte fotoğrafınızı atın. Allahım nolur 🙏🙏
Ozlemm35 Egeymen Yaaa çok sevindim 😭 vallaha inan çok.dua ettim.sana ağlayarak…Allah im bir an.once kavuştursun yavrunu sana…Mutluluk gözyaşların olsun…🍀🙏🏻🙏🏻♥️