Minik_Hanim Egeymen ayyy gözünüz aydınnnn harika bi haber 💕dünden beri açıp bakıyorum güzel bir haber var mi diye, şükürler olsun🙏 bizi de habersiz bırakmayın, dualarımız sizinle ve yavrunuzla 💐
kevsererturk Egeymen yoğunbakım kapılarında günlerce bekleyen bir anne olarak, size çok içten dua ediyorum. Yavrular çok güçlü oluyor. Cabucak iyilessin insallah yavrucak 😞
EmineGl Egeymen Rabbim Şafii ismi hürmetine acil şifalar versin 🤲🏻 Size de bu süreçte sabır versin 🤲🏻 Bol bol dua edeceğim her namazın arkasına 🤲🏻
Ada_Deniz Egeymen Allahımmm yardımcınız olsun inşallah sağlığına kavuşur sağsağlim evinize dönersiniz 🤲🏻Rabbim ne olursun hiç bir anneyi evlatsız bırakma çok ama çok üzüldüm :(
Zeynebsmom Newmomburcu çocuk felci açısı ama başka bebeklerde diğer aşılarda yapmış 1 yaş aşısı veya diğer karma aşılar tek aşı değil yani aslında
Zehrad Allah şifa versin tez zamanda hiçbir şey olmamış gibi hastaneden çıkmayı nasip etsin. Allah tüm bebekleri çocukları korusun.🤲🏻
Egeymen Tanemimm ayağında topuk kısmında Bi sinir varmış oraya kalem gibi ucu küt Bi cisimle basınç uyguluyorlarmış, refleks varsa ayak parmaklarını çekme tarzında Bi hareket yapıyormuş yoksa kıpırtı olmuyormuş bugün hafif Bi şekilde çekme olmuş çok şükür 🙏
Burcufilipovic Egeymen umudunuzu hiç kaybetmeyin. Güçlü kalın bebeğiniz bunu hissedecektir. En kısa sürede sağlıkla kucağınıza almanızı canı gönülden diliyorum
Nurlinam Egeymen rabbim şafi ismi ile şifa versin minik yavrumuza inşallah bian önce iyi olur bian yavrum gldi gzumun onune insllah iyi olur ama dilerseniz yasin cüz vs de okutabilirim
Egeymen Nurlinam Allah razı olsun kalbinize sağlık elbette isterim şuan tek ihtiyacımız dua dua dua zaten🙏
Hafizenr Egeymen okurken içim parçalandı. Evladını o hâlde görmek ne demek anlarım… Rabbim tez zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah tüm dualarım sizinle
aybukemom Egeymen allah şifa versin iki hafta sonra 6 ay aşımız var içimi korku kapladı , rabbim evlatlarımızla sınamasın
1prensannesi_ Egeymen canım üzülme inş Eymen bebek iyi olacak ben post açtım bebegimizin niyetine kurani kerim hatmi yapılacak saolsun duyarlı annelerimiz okuyorlar iyi olacak yavrum 🙁 kalan cüzlerimiz bitsin yarın aksama kadar alan olucaktır eminim yarın akşam duasını toplatacagim kuzum benim 😘
Nurlinam Egeymen canım 587 tane yasin okundu Allah kabul etsin inşallah rabbim tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin ♥️
aysesenucar Egeymen rabbim acil şifalar versin. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor rabbim evladina evlatlarimiza hayirli ömür sağlıklı yaşam nasip etsin. Dualarım sizinle ve dua bekleyen herkese.