tedenss20 Egeymen Rabbim şafii ismi şerifiyle tez hayırlı şifalar versin 🤲🏻🤲🏻Size bağışlasın yavrunuzu inşallah 🤲🏻🤲🏻
Pamuk_seker Egeymen rabbim herkese sifa versin seni postlardan tanıyorum sevdiğim bir bayansın benimde kızım yandi 8 gündür hastahanede yatırıyoruz seni suan anlıyorum Allahim yarrim etsin sag salim sana bagislasin yavrunu iyi olucak onlar bizden daha güçlü ❤
yesimyusuferen Egeymen Allah size bağışlasın yavrunuzu inşallah sağlıklı bir şekilde çıkacaksınız üzmemeye çalış kendini bak çıkınca enerjini yavruna harcayacaksın daha oyunlar oynayacaksınız ❤️ Bol bol dua edicez bizde Allah’ın izni ile bir şey olmayacak
Bilseik Egeymen çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin sağlığına kavuşsun minik kuzu. Allah onu size sizi de ona bağışlasın inşallah
Baloncuk Allah’ım yardımcınız olsun her fırsatta dua edeceğim sizin için, en yakın zamanda sağlıkla kucaklaşmanızı diliyorum 🙏
gozdeteacher Egeymen Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda kucağınıza dönecek bebeğiniz. 💙🙏🏻 Dualarımız sizinle.. 🤲🏻
GamzeUynr Egeymen Allah acil şifalar versin öncelikle çok üzüldüm en kısa zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 rotavirüs aşısından sonra mı böyle oldu bebegınız bende gelecek ay yaptrcam da tedirgin oldum 😔
Nurtopununannesi Egeymen Allah tez zamanda şifa versin. YÜCE RABBİM meleklerimizi korusun inşallah. Yavrunuzu size bağışlasın. İnanın çok üzüldüm şuan hamileyim sizin için dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun sizlere sabır ve güç versin. Miniğe bol şifalar versin inşallah
Mlk33 Egeymen canım mama mı anne sütü mü veriyorsun anladığım kadarıyla daha önceki aşılarında ateş huysuzluk vs olmadı demi aşıdan kaç gün sonra böyle oldu canım canım k bakma bu durumda soru soruyorum ama 1 hafta sonra da bizim 6.ay aşımız var tedirgin oldum biraz
Eternity Egeymen Sağlığına kavuşucak, her şey iyi olacak güçlü ol ve inan. Allahom evlatlarımızı, evladını korusun melekler yanında olsun 🥺💕💕💕💕💕