SeverusSnape Egeymen acınızı paylaşıyorum, çok üzüldüm Allah şifasını versin tez vakitte inşallah. Allah size bağışlasın…
1anne3434 Egeymen ay Allah yardımcınız olsun çok kötü oldum okurken rabbim tez zamanda sağlıgina kavuştursun 😢🙏
Trabzonlu Egeymen ahhh kuzum Allah’ım acil şifalar versin kurban olduğum Allah’ım sizi evladıniza bağışlasın güzel haberler alın inşallah. Büyük Bir imtihandan geciyosun Allah sonunu hayırla sonuçlandırsin 🤲😕
Birminnosannesi Egeymen Rabbim Eymen e ve tüm şifa bekleyenlere Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah. Sizin için dua edeceğim.
Pamuk_seker Nisarabia27 sigara paketini devirmişti bende kahve yapmıştım sütlü agzina sokmasin diye yanina kostum sehbaya koymusum kahveyi 5 sn ye icinde ne ara gitti cektiyse oldu cok.cok üzgünüm insallah iyi olucak kizim 🥺Allah razi olsun
Drydnz12 Egeymen gerçekten sonlara doğru ağlayarak okudum. Rabbim acil şifalar versin ve yavrumuzu tez zamanında sağlığına kavuştursun. Uzun hayırlı ömürler versin sizlere bağışlasın.
Tontisimm Egeymen çok geçmiş olsun .. ben izmirde yaşıyorum behçet uz çocuk hastanesindeymişsiniz.. lütfen birşeye ihtiyacınız olursa yazın hemen gelirim.
canparcam123 Egeymen rabbim tez zamanda şafi ismi hurmetine şifa versin evladına yüreğini yakmasın hayırlısı ile sağlıkla alırsın kucağına.
prenses3509 Egeymen hissetmezmi hiç algıları cok acık onların .bebeğinizin ne kadar güçlü olduğundan bu savaştan galip cıkacagınızdan bahsedin hep inanın hissediyorlar. Rabbim tez zamanda çıkmayı nasp etsin inşallah
prenses3509 Egeymen bende izmirdeyım birşeye ihtiyacınız olursa lütfen yazın ergun derya erçetin ekleyebilirsiniz instagramdan numaramı verırım size oradan. Elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım size.
Beyza23 Allahım şifa versin size bağışlasın sağ sağlim tez zaman da inşallah o kadar üzüldüm ki of of