bir_pasa_annesi Sirac051118 keşke öyle olsa benim beynim durdu öğrendiğimden beri keşke annesi cıkıp burda yalan dese
1prensannesi_ Melegimsin canım yalanlayacak bi durum yok bence zaten annesi sürekli yazıyordu posta durumun kritikligini dayanamamış yavrum hz allah yanına istemiş melek oldu gitti 😭😭😭😭😢😢😢😢😢
Melegimsin 1prensannesi_ ne biliyim bir umut belkii annesi ölmedi yavrum dicek diye beklemistim allah sabir versin ins
1prensannesi_ Melegimsin keşke tabiki öyle olsa ya ben çok üzüldüm kendimı koydum o annenin yerine 😢😢😢
gozde__ Her gün girip insallah iyi olmustur dediğim bebeğimiz melek olmuş .Rabbim rahmet etsin kalanlara sabır versin canım Allah yardımcın olsun Egeymen
Mom9 Başınız sağ olsun çok üzgünüm. Cennette şefaatçiniz olarak yeniden kavuşun inşallah mekanı cennet olsun melek yavrumun..
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi prenses3509 Ne dense boş bu saaten sonra.. Melekti Rabbim cennetine aldı. Allah ailesine sabır ve dayanma.gücü versin. Halambir yanım inanmak istemiyor. Çok üzülüyorum bizim küçük savaşçımızdı. Buradaki tüm teyzeleri ondan iyi haber bekliyordu 😔
Misirekmegii prenses3509 ya inanmıyorum yine bir kayıp haberi daha Allahim okadar boş bi dünyalı Iyi bi haber alırım diye girdim.ama olmadı Allahim mekanını cennet.etsin melek zaten ayy geride.kalanlara Allahim sabır versin çok zor cooookk
Miracimmm prenses3509 sen ciddi misin iyi bi haber vardır diye girdim baktım ya daha çok küçüktü yaa rabbim ailesine sabır versin 😔😔 gerçekten çok kötüyüm coook coook üzgünüm rabbim ailesine dayanma gücü versin cook zor rabbim.kimseyi evladıyla sınamasın
Annesirintugceuzun Rabbim sabır versin inşallah. İyi haber alacağımıza çok inanmıştık. 😢😢 Cennette annesini babasını bekleyecek yavrum. 😢
HungryWolf Egeymen ya ben egeymenin hesabindan en son paylasilan posta bakarak sifa icin yaziyordumki vefat etmis yazisini gordum son anda ? Kesin bilgi mi ya inanamiyorum suan.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi HungryWolf Bende inanmak istemiyorum ama annesiyle konuşmuş bir arkadaş. Annesi de girmedi normalde haberdar ederdi. Keşke doğru olmasa 😔
Emineyunus_Kurt AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bence bekleyelim bi annesinin agzindan duyalim tabiki arkdslar yalan soyluyor demiyorum blki ya ilma payalari vardir ama gercekten bugun duyunca cok uzuldum agladim ins dogru deildir ins
HungryWolf AyPerisiVeGokPrensininAnnesi ya 31 dk once goruldu diyor annesi bende en son yazdigina bakmistim direkt haber varmi diye sonra sildim geri yazdigimi en son msjlar gelince onume yaaa. Onunla konusan birimiymis yani allahim kahroldum suan ya.
prenses3509 Emineyunus_Kurt keşke yanılmış olsaydım annesi kendini biraz toparlasın yazar zaten bugün gittim hastaneye gördüm kendisini çok üzgünüm bir sürü teyzesi oldu burada ondan iyi haber bekleyen.keşke bu şekilde değilde uyandı diye yazabilseydik Rabbim mekanını cennet etsin yavrumuzun😔
Drydnz12 Emineyunus_Kurt evet aynen bende ariyetten annesinin demesini bekliyorum 😔 rabbim sabır versin keşke elden bir şey gelse